субота, 22 вересня 2018 02:17

Michele Andrade прокоментувала чутки про роман на "Танцях з зірками"
4

Michele Andrade на "Танцях з зірками"
Фото: Прес-служба
Michele Andrade на "Танцях з зірками"
Michele Andrade на "Танцях з зірками"
Michele Andrade на "Танцях з зірками"

23 вересня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать п'ятий випуск нового сезону "Танців з зірками", в якому нові танцювальні постановки презентують 10 зіркових пар, що залишились на проекті.

Учасниця оновленого проекту "Танці з зірками" Michele Andrade у своєму недавньому інтерв'ю для elle.ua вперше прокоментувала чутки про роман з конкурентом по паркету Іраклі Макацарія. На питання про те, чи правда, що Іраклі Макацарія по-особливому підтримує її на проекті, співачка відповіла: "Не варто боятися пліток, коли ти знаєш правду. Мені як будь-якій дівчині, приємна увага з боку чоловіка".

Співачка також розповіла, чи вільне зараз її серце:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Танців з зірками" з дружиною чемпіонкою навчатиме повітряній хореографії

"Зараз я зосереджена на творчості й "Танцях з зірками". Але якщо на моєму шляху з'явиться гідний хлопець − моє серце відкрите. Змінюється світ навколо, змінююся я, стаю більш вимогливою до самої себе і до тих, хто поруч. Але головне, що я ціную, − це щирість." - відповіла Michelle.

Крім того, Michele Andrade відверто розповіла про конкуренцію на паркеті "Танців з зірками":

"Не люблю слово "конкуренція": воно відразу викликає у мене негатив. Можу сказати, що є сильні учасники, які з кожним ефіром показують прогрес. Нашу пару я також вважаю сильною і гідною фіналу. Лідери будуть визначатися з кожним наступним ефіром. Мені було б цікаво опинитися в фіналі з Анітою Луценко, Іраклі Макацарія і Ігорем Ласточкиним".

Чутки про роман Іраклі Макацарія та Michele Andrade поширюються давно, ще з першого ефіру, в якому співачка повідомила, що вона була б не проти поспілкуватися з Іраклі, але він повинен підійти до неї першим. У свою чергу, грузинський красень називав Michelle дуже симпатичною дівчиною з неймовірно крутим характером. Щоб дізнатися, яка ж за характером співачка, Іраклі планував поспілкуватися з нею ближче. У той же час учасник повідомляв, що зараз його серце вільне і відкрите для нових відносин.

Зараз ви читаєте новину «Michele Andrade прокоментувала чутки про роман на "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути