Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2022 21:21

"Мені сумно про це повідомляти" – дружина Сталлоне вперше висловилась про розлучення з актором

"Мені сумно про це повідомляти" – дружина Сталлоне вперше висловилась про розлучення з актором
Дженніфер Флавін, яка нещодавно подала документи на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне після 25 років шлюбу, вперше прокоментувала рішення розлучитися. Фото: Tatler

54-річна американська актриса, фотомодель та бізнесвумен Дженніфер Флавін, яка нещодавно подала документи на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне після 25 років шлюбу, вперше прокоментувала рішення розлучитися.

Флавін поспілкувалась із виданням People і попросила про конфіденційність для своєї родини За її словами, розлучення – це "сумно", проте заради своїх дочок колишнє подружжя збереже теплі стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильвестру Сталлоне – 76: маловідомі факти про актора, який має українське коріння

"Мені сумно повідомляти, що після 25 років шлюбу я подала на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне. Хоча ми більше не одружені, я завжди дорожитиму нашими більш ніж 30-річними стосунками. Я знаю, що ми обидва віддані нашим прекрасним дочкам", – повідомила вона.

Відомо, що документи на розірвання шлюбу подала Дженніфер.

Зважаючи на все, колишнім коханим не вдасться розійтися тихо і мирно, не маючи претензій один до одного, враховуючи, що Дженніфер вже обвинуватила Сталлоне в розтраті сімейного майна.

Знаменитий американський актор, режисер і сценарист Сильвестр Сталлоне розлучається після 25 років шлюбу.

Дружина Сталлоне Дженніфер Флавін подала документи на розірвання шлюбу. Вона назвала їх шлюб "безповоротно зруйнованим".

Зараз ви читаєте новину «"Мені сумно про це повідомляти" – дружина Сталлоне вперше висловилась про розлучення з актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути