Ексклюзиви
пʼятниця, 06 вересня 2019 09:43

"Мені нема чого соромитись" - Тіна Кароль розповіла, до кого молиться щодня

"Мені нема чого соромитись" - Тіна Кароль розповіла, до кого молиться щодня
Тіна Кароль в Лос-Анджелесі. Фото: скрін із відео.

Популярна українська співачка Тіна Кароль щоранку молиться до себе. Саме цей ритуал надає їй сили та мотивує.

"Можна молитися до своєї свідомості, до тіла, до своїх негативних звичок або відчуттів, наприклад, гордині, злості та гніву. Їх можна відпускати від себе подумки, навіть просто звернення до себе - це і є вже сакральне спілкування зі своїм "я", - розповіла співачка Даші Шаповаловій, сидячи на даху одного з хмарочосів Лос-Анджелеса.

Кароль зазначила, що вона зараз щаслива.

"Я займаюся улюбленою справою. Я не хворію, я знаю, що я все зробила і роблю чесно, не зрадивши нікого, не зраджую своїх принципів, не розбещую уми і не плюю в вічність. Я пишаюся всіма своїми рішеннями і живу так, що мені нема чого соромитися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна-2019": до мережі потрапили "найгарячіші" знімки учасниць конкурсу

Нещодавно українська зірка підписала контракт із американським лейблом і зняла у США кліп. Попри це, переїжджати у Штати не збирається.

"Ми дійсно підписали контракт із лейблом. Ми дійсно випустимо англомовний альбом, ми дійсно будемо його сейлити. Чи збираюся я жити в Америці? Напевно, ні. Попрацювати - так", - пояснила Кароль.

Солістка українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва підкорила шанувальників новим образом. Співачка опублікувала в Instagram фото, на якому позує в топі тілесного кольору та в прозорій спідниці з паєтками, через яку просвічується білизна.

Зараз ви читаєте новину «"Мені нема чого соромитись" - Тіна Кароль розповіла, до кого молиться щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути