четвер, 24 травня 2018 16:42

MELOVIN розповів, чи були в нього конфлікти на Євробаченні

MELOVIN розповів, чи були в нього конфлікти на Євробаченні
MELOVIN розповів про Євробачення Фото: Прес-служба

Уперше після участі в пісенному конкурсі "Євробачення 2018" MELOVIN виступив на масштабному шоу "Ліга зірок", яке канал "Україна" покаже цієї суботи, 26 травня, о 18:00. За лаштунками шоу каналу "Україна" артист розповів, чи виникали в нього конфлікти в Лісабоні та що змусило його стрибати від щастя.

"У Лісабоні була дуже крута атмосфера, нас класно приймали. Особливо приємно, що поруч зі мною була моя команда – справжніх друзів, на яких завжди можна покластися. Зізнаюся, був момент, коли я за кулісами буквально стрибав від щастя як дитина. Моїм фаворитом була Франція, і я дуже радів, коли Україна дала цій країні 12 балів", – поділився MELOVIN на знімальному майданчику святкового шоу "Ліга зірок".

На питання журналіста каналу "Україна", чи не виникало в нього на пісенному конкурсі конфліктів, співак відповів: "Слава Богу, з учасниками в мене конфліктів не було. Були тільки розбіжності з приводу декорацій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на сцені: як пройшла перша репетиція MELOVIN на Євробаченні

Побачити виступ MELOVIN, а також багатьох інших артистів, глядачі зможуть вже 26 травня о 18:00 в ефірі каналу "Україна".

В грандіозному шоу "Ліга зірок" візьмуть участь найяскравіші українські виконавці – Оля Полякова, MONATIK, MELOVIN, The HARDKISS, Сергій Бабкін, TARABAROVA, Даша Астаф'єва, TAYANNA, Марія Яремчук, DILEMMA, Rumbero's, а також спеціальний гість – британський співак Джон Ньюмен.

Джон Ньюмен здобув світову славу після того, як його дебютний сингл Love Me Again очолив хіт-парад Великобританії і став мегахітом у всьому світі, а відеокліп на цю пісню зібрав майже 600 мільйонів переглядів на Youtube. Також Джон Ньюмен відомий за піснями Give Me Your Love і Losing Sleep, а колаборація з відомим музикантом і ді-джеєм Кельвіном Харрісом Blame знову підірвала світові хіт-паради.

Зараз ви читаєте новину «MELOVIN розповів, чи були в нього конфлікти на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути