Ексклюзиви
вівторок, 01 травня 2018 11:05

MELOVIN презентував кліп на пісню Under The Ladder
7

Фото: Прес-служба

Представник України на "Євробаченні" MELOVIN презентував свій кліп на пісню Under The Ladder, з якою виступить на європейському конкурсі.

Продюсером і ініціатором зйомок кліпу виступила Катерина Мала. Режисером - Тарас Голубков. А головну роль зіграла Topmodel of the World 2017, ведуча авторської програми "Культурна дипломатія" на каналі "Прямий", а також президент благодійного фонду "Розвиток обдарованих дітей" Юлія Гершун.

"Ця відеоробота - розповідь про боротьбу з самим собою, зі спокусами і труднощами, які заважають йти до успіху, - розповідає режисер кліпу Тарас Голубков. - У кліпі у нас і вітер, який намагається збити героя з ніг, і спокусниця, роль якої виконує чарівна Юлія Гершун, і, звичайно ж, всепоглинаючий вогонь. В якому MELOVIN згорає, і відроджується з попелу вже зовсім іншою людиною ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MELOVIN познайомився з сестрою Кріштіану Роналду

Горить MELOVIN в кліпі в прямому сенсі. Для реалістичності картинки руки артисту дійсно підпалювали - правда, зі спеціальним захистом.

"У якийсь момент мені навіть здалося, що вона не спрацювала, - згадує MELOVIN. - І руки дійсно почали горіти. А все тому, що до кінця зйомок ми вже мало що розуміли. Але, благо, шкіра в порядку, а кадр вийшов приголомшливим, результатом я дуже задоволений ".

Гаряче було і Юлії Гершун, голову якої прикрашала корона з палаючих свічок. Але топ-модель мужньо витримала зйомки небезпечних сцен і допрацювала, незважаючи на гарячий віск на волоссі.

"Якщо зазвичай носити корону - завдання приємна, то в разі, коли вона на тобі горить, це дуже страшно, - сміється Юлія. - Але що поробиш. MELOVIN стежив за зйомкою кожної моєї сцени, переживав, щоб все було добре. Взагалі, ми намагалися підтримувати один одного, так як було багато технічних складнощів. та й фізичних - незважаючи на вогонь, в павільйоні було дуже холодно. Але воля до перемоги і боротьба за кращий результат для країни нас дуже згуртували ".

10 травня MELOVIN вийде на сцену "Євробачення-2018", щоб представити Україну європейській публіці на півфіналі конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «MELOVIN презентував кліп на пісню Under The Ladder». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути