пʼятниця, 23 червня 2017 15:16

Меланія Трамп розважала немовля у Білому домі
6

Меланія Трамп
Фото: Reuters
Меланія Трамп
Меланія Трамп
Меланія Трамп
Меланія Трамп

22 червня, перед Білим домом пройшов щорічний пікнік конгресу. Для Дональда і Меланії Трамп традиційна вечірка стала першою в якості президента США і першої леді. Спеціально до заходу галявина резиденції президента США була декорована під Центральний парк Нью-Йорка.

"Ми з чоловіком раді вітати членів Конгресу і їх сімей. Я з нетерпінням чекаю вечора в Вашингтоні, в який ми привнесли трохи рідного Нью-Йорка. У зв'язку з трагічними подіями на бейсбольному тренуванні конгресменів, що сталася минулого тижня, важливо, що ми проводимо час разом не як політики, а як колеги і друзі. Ми продовжимо підтримувати Стівена Скалізе, його сім'ю і інших постраждалих ", - сказала в своїй вітальній промові дружина чинного президента США.

Крім подружжя на святі була присутня права рука і старша дочка Дональда Трампа. Супроводжували її чоловік Джаред Кушнер та троє дітей: Арабелла, Теодор і Джозеф. Фотографією з пікніка Іванка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламурна Меланія Трамп приїхала в Білий дім

"Сімейна фотографія. Сьогодні на пікніку конгресу було дуже весело", - розповіла про атмосферу заходу дочка президента.

Обидві місіс Трамп вибрали для вечірки білі літні сукні. Тільки у першій леді наряд був від Mary Katrantzou в кольорову смужку. А Іванка одягла сукню з відкритими плечима і квітковим принтом.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп розважала немовля у Білому домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути