понеділок, 29 липня 2019 12:04

Меган Маркл стала редактором журналу Vogue

Герцогиня Сассекська Меган Маркл розробила обкладинку для вересневого номеру глянцевого журналу British Vogue.

Результати місячної праці дружина принца Гаррі вирішила поділитись на офіційній сторінці королівської родини в Instagram.

Протягом літа герцогиня стала зірковим редактором видання Vogue. Нову обкладинку екс-акторка прикрасила знімками 15 знаменитостей, яких Маркл обрала самотужки.

До журналу потрапили моделі Адво Або, Крісті Тарлінгтон і Адут Акех, активістка Грета Тунберг, прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн, актриси Джемма Чан, Яру Шахід, Сальма Хайек, Джейн Фонда.

Автор: @sussexroyal
  Обкладинка для British Vogue, яку створила Меган Маркл
Обкладинка для British Vogue, яку створила Меган Маркл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осоромилась на публіці: Меган Маркл показала пишний бюст у тісній сукні

На обкладинці залишилось одне вільне місце. Таким чином, Меган хотіла показати, що кожна читачка журналу може зайняти роль зірки у виданні.

Принц Гаррі допомагав дружині. Він взяв ексклюзивні коментарі у британського приматолога, етолога та антрополога Джейн Гудолл.

Також у новому випуску Vogue надрукують інтерв'ю Меган Маркл із Мішель Обамою.

"Бути запрошеним редактором Vogue - це дуже корисний і пізнавальний досвід. Я занурилася в цей процес, працюючи протягом місяців. І тепер я щаслива, що можу поділитися з вами тим, що ми створили. Величезне спасибі всім друзям, які підтримали мене в цьому починанні, витративши свій час і енергію, щоб допомогти наповнити ці сторінки. Окрема подяка Едварду Еннінфулю (головний редактор британського Vogue. - Gazeta.ua) за цю чудову можливість!"- підписала публікацію Маркл.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Герцоги Сассекські принц Гаррі та Меган Маркл, які нещодавно вперше стали батьками, планують створити велику сім'ю та народити ще одну дитину.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл стала редактором журналу Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути