Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2022 17:18

Меґан Фокс святкує 36 років: маловідомі факти про американську кінозірку
5

Американська акторка і модель Меґан Фокс 16 травня відзначає 36-річчя. Розпочати кар'єру в кіноіндустрії мріяла ще з трьох років. Тоді вона подивилася фільм "Чарівник країни Оз", головна героїня якого настільки вразила дівчинку, що та вирішила зніматися в кіно.

Gazeta.ua підготувала маловідомі факти про сексуальну зірку "Трансформерів".

1. У школі Фокс обідала в туалеті, бо однокласниці постійно знущалися над нею. А батьки забороняли їй зустрічатися з хлопцями і приводити їх до себе додому.

2. 2001-го 16-річна акторка дебютувала у телепроєкті "Сонячні канікули". 2004 року відбувся її дебют у фільмі Confessions of a Teenage Drama Queen. Загалом вона знялася у 13 кінокартинах і чотирьох телепроєктах.

3. 2007 року Фокс отримала головну жіночу роль (Мікаели Бейнс) у "Трансформерах". Для цієї ролі змушена була набрати 10 кг, бо режисеру не подобались худі жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святославу Вакарчуку - 47: цікаві факти та найвідоміші пісні лідера "Океану Ельзи"

4. Того ж року вперше з'явилася на обкладинці чоловічого журналу Maksim. Після цього її фотографії публікували в багатьох журналах, зокрема в Cosmo Girl, ELLE, Entertainment Weekly, GQ. А рік по тому читачі FHM визнали її найсексуальнішою жінкою.

Американська акторка Меган Фокс відзначає 36-річчя 16 травня
Фото: instagram.com/meganfox
Американська акторка Меган Фокс відзначає 36-річчя 16 травня
Американська акторка Меган Фокс відзначає 36-річчя 16 травня
Американська акторка Меган Фокс відзначає 36-річчя 16 травня
Американська акторка Меган Фокс відзначає 36-річчя 16 травня

5. Нагороджена преміями Teen Choice Award, Scream Award, Spike Video Game Awards. Номінована на премію Young Artist Award, National Movie Award, MTV Movie Award, Kids' Choice Awards. Крім цього, отримала номінацію на "Золоту Малину" за роль у фільмі Jonah Hex.

6. Займається у вільний час серфінгом, дайвінгом і танцями. А раніше, коли боялася літати, слухала пісні Брітні Спірс, аби заспокоїтися.

7. Була заміжня за американським актором Браяном Остіном Ґріном, з яким разом виховувала трьох дітей. Після 10 років шлюбу розлучилася через роман із репером Колсоном Бейкером, який виступає під сценічним ім'ям Machine Gun Kelly. Пара зустрічалася 1,5 року, а в січні цьогоріч - заручилася.

Фокс продемонструвала, як варто додавати речі головного кольору 2022 року - Very Peri. Один із відтінків фіолетового американський інститут кольору Pantone назвав кольором цього року. Як показує Фокс, найкращий спосіб поєднати Very Peri з будь-яким образом - це підібрати аксесуари цього ж відтінку.

Зараз ви читаєте новину «Меґан Фокс святкує 36 років: маловідомі факти про американську кінозірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути