Ексклюзиви
неділя, 28 серпня 2011 12:54

Медведєв та Лукашенко привітали Богдана Ступку з 70-річчям

Медведєв та Лукашенко привітали Богдана Ступку з 70-річчям

Президенти Росії та Білорусі Дмитро Медведєв і Олександр Лукашенко привітали художнього керівника національного академічного драматичного театру ім.Франка народного артиста Української РСР, народного артиста СРСР Богдана Ступку з 70-річчям.

У привітанні глави російської держави зазначається, що кожна з робіт Ступки в театрі і кіно привертає увагу глядачів різних поколінь, відрізняється глибиною і художньою виразністю.

"Співробітництво з вами стало творчою удачею для багатьох режисерів з Росії та інших держав", - йдеться у привітанні, повідомляє прес-служба Кремля.

"Сьогодні, очолюючи національний академічний драматичний театр імені Івана Франка, ви чимало робите для зміцнення російсько-українських культурних зв'язків. Сприяєте професійному становленню талановитої молоді", - підкреслив Медведєв.

У свою чергу Лукашенко вказав на те, що "величезний талант, природна чарівність і вірність своєму покликанню дозволили вам досягти професійних вершин і стати одним з видатних акторів сучасності".

"На білоруській землі ви користуєтеся визнанням і любов'ю не тільки як чудовий артист, але і як добрий друг нашої країни, пов'язаний давніми творчими узами з вітчизняним театром і кіно. Упевнений, що ваша діяльність і надалі буде незмінно сприяти розвитку співробітництва між народами Білорусі та України", - зазначив глава білоруської держави, якого цитує білоруське телеграфне агентство Белта.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв та Лукашенко привітали Богдана Ступку з 70-річчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути