вівторок, 29 листопада 2011 10:10

Мати лікаря Джексона просить не саджати сина до в'язниці

Мати лікаря Джексона просить не саджати сина до в'язниці

Мати лікаря Конрада Мюррея, визнаного присяжними винним у ненавмисному вбивстві відомого американського співака Майкла Джексона, звернулася до судді з проханням призначити максимально м'яке покарання для її сина, повідомляє портал TMZ.

Мілта Раш направила лист судді Вищого суду Лос-Анджелеса Майклу Пастору, який у вівторок має винести вирок Конраду Мюррею, пояснивши, чому її син, який працював особистим лікарем Майкла Джексона, заслуговує мінімального покарання.

"Мюррей ніколи в своєму житті не пив алкогольні напої, не вживав наркотичні засоби і не курив сигарет. У нього раніше ніколи не було проблем із законом, і я дуже хвилююся від думки, що його можуть посадити у в'язницю", - цитує видання цитату з листа матері Мюррея.

Раш зазначила, що її син Конрад дуже засмучений смертю Джексона і ця трагедія стала для нього найважчим уроком в житті.

"Прошу вас взяти до уваги все, що я сказала про Конрада, проявити співчуття і поблажливість, призначивши йому умовний термін або громадські роботи", - написала в листі судді Мілта Раш.

Разом з тим, мати Майкла Джексона Кетрін Джексон висловила надію, що вирок буде суворим наскільки можливо, відзначає телеканал CNN.

Суд Лос-Анджелеса у вівторок визначить міру покарання особистому лікарю Джексона Конраду Мюррею. Мюррею загрожує покарання від умовного терміну до чотирьох років тюремного ув'язнення, 58-річний лікар перебуває під арештом без можливості звільнення під заставу.

Обвинувачення вимагає для Мюррея максимального покарання у вигляді чотирьох років в'язниці. Як сказав у завершальній промові прокурор Девід Волгрен, Майкл Джексон заплатив власним життям за злочинну недбалість свого лікаря. Мюррей, на думку звинувачення, порушив довірчі стосунки з пацієнтом, що призвело до його загибелі, порушив клятву Гіппократа і юридичні зобов'язання, даючи Джексону пропофол в якості снодійного.

Адвокати просять суддю обмежитися умовною мірою покарання, зберігши лікарю свободу. Захист лікаря стверджував, що у співака була залежність від заспокійливих і болезаспокійливих засобів і він самостійно прийняв смертельну дозу пропофолу, а не за рекомендацією лікаря.

Лікар Мюррей, який не заперечує того, що давав невеликі дози пропофолу Джексону, заявляв про те, що не вважає себе винним у ненавмисному вбивстві. Тепер він може позбутися ліцензії на лікарську діяльність, яку прокуратура припинила раніше.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в Лос-Анджелесі. За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу препарату пропофол, який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака.

Зараз ви читаєте новину «Мати лікаря Джексона просить не саджати сина до в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути