середа, 29 березня 2017 11:34

Матір Кім Кардаш'ян пішла від молодого бойфренда

Матір Кім Кардаш'ян пішла від молодого бойфренда
Кріс Дженнер і Корі Гембл Фото: starslife.ru

Кріс Дженнер, зірка реаліті-шоу "Життя з Кардаш'ян" і мати Кім Кардаш'ян заручилася зі своїм бойфрендом Корі Гембром лише кілька місяців тому, а сьогодні стало відомо, що наречений і наречена вирішили зробити паузу у відносинах.

Останній раз пару бачили разом ще в День святого Валентина в лютому цього року, і, якщо вірити інсайдерам, незабаром після свята закоханих Дженнер кинула коханого.

"Кріс сказала Корі, що їй треба більше особистого простору, щоб вона змогла сфокусуватися на сім'ї і реаліті-шоу. Останнім часом Корі напружував Кріс, вимагав більше уваги, і вона заявила йому, що її сім'я і робота для неї на першому місці і важливіше його потреб і вимог. Кріс і справді весь час присвячує своєму шоу. Вона хоче переконатися, що рейтинги все так само високі, як і раніше "- розповів інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян втиснула принади в вузький топ

Кріс і Корі почали зустрічатися в 2014 році незабаром після її розлучення з Брюсом Дженнером, якого всі тепер знають як Кейтлін Дженнер. Офіційно пара розлучилася лише на час, але люди з близького оточення Кріс вважають, що після возз'єднання відносини триватимуть недовго.

Зараз ви читаєте новину «Матір Кім Кардаш'ян пішла від молодого бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути