пʼятниця, 22 березня 2019 11:41

"Матір Драконів" розповіла шанувальникам про пережиті операції

"Матір Драконів" розповіла шанувальникам про пережиті операції
Емілія Еларк розповіла про пережиті операції на мозку. Фото: facebook.com/GameOfThrones .

Британська акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк вперше розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Знаменитість написала есе для газети The New Yorker, у якому поділилася, що під час зйомок у серіалі перенесла дві серйозні операції на мозку.

Вперше це сталося 2011-го. Тоді Емілії стало зле у спортзалі. Вона відчула сильний головний біль і нудоту. МРТ виявило у зірки субарахноїдальний крововилив, аневризму, тип інсульту, що загрожує життю, передає ТСН.

"Пам'ятаю, мені сказали, що я повинна підписати дозвіл на операцію. Операція на мозку? Я була в середині свого дуже зайнятого життя - у мене не було часу на операцію на мозку! Але врешті-решт я заспокоїлася і підписала, а потім втратила свідомість. Наступні три години хірурги займалися відновленням мого мозку. Це буде не остання і не найгірша операція. Мені було 24 роки", - розповіла Кларк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашян зекономила на сурогатній матері десятки тисяч доларів

За місяць Емілію Кларк виписали з лікарні. Проте лікарі попередили, що з іншого боку мозку у акторки є ще одна аневризма. У 2013-му хвороба прогресувала, тож знадобилася ще одна невідкладна операція. Цього разу артистці довелося розкрити череп.

"Мені обіцяли відносно просту операцію, легшу, ніж минулого разу. Я опинилася в шикарній окремій палаті Манхеттенської лікарні... Коли мене розбудили, я кричала від болю. Процедура провалилася. У мене була сильна кровотеча, і лікарі ясно дали зрозуміти, що мої шанси вижити дуже сумнівні. Цього разу вони повинні були отримати доступ до мого мозку старомодним способом - через череп", - поділилася акторка.

Після пережитого Кларк вирішила зайнятися благодійністю. Знаменитість допомагає людям, які відновлюються після черепно-мозкових травм і інсульту.

Меган Маркл збирається віддати свою дитину до американської школи.

Зараз ви читаєте новину «"Матір Драконів" розповіла шанувальникам про пережиті операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути