пʼятниця, 15 березня 2019 17:21

Кім Кардашьян зекономила на сурогатній матері десятки тисяч доларів
3

Кардашьян-Вест заплатять 45 тис. доларів сурогатній матері
Фото: Instagram
Кардашьян-Вест заплатять 45 тис. доларів сурогатній матері
Кардашьян-Вест заплатять 45 тис. доларів сурогатній матері

Зірка реаліті-шоу 38-річна Кім Кардашьян і її чоловік Каньє Вест, 41 рік, очікують на четверту дитину. Її виношує сурогатна матір, якій знамените подружжя заплатить майже 45 тис. доларів.

Американські агентства з пошуку сурогатних матерів свої послуги оцінюють у майже 70 тис. доларів. Однак Кардашьян знайшла таку жінку сама, тож зекономила. За кожен місяць вагітності і один після народження зірка заплатить по 4,5 тис. доларів, пише видання The Mirror.

У разі, якщо жінка народить двійню або трійню, передбачена додаткова виплата в розмірі 5 тисяч доларів. У разі ускладнень, наприклад, якщо сурогатна мати під час пологів ушкодить будь-які репродуктивні органи, їй заплатять ще 4 тисячі доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян напідпитку зізналась про четверту дитину

Зіркова пара очікує на народження хлопчика у травні.

Кім Кардашьян та Каньє Вест вже виховують трьох дітей: 5-річну доньку Норт, 3-річного сина Сейнта і однорічну Чикаго. Останню також виносила сурогатна матір, так як лікарі порадили Кім більше не народжувати самостійно.

Нещодавно Кім Кардашьян здивувала фанатів неймовірною щедрістю. Знаменитість оплатила оренду житла для колишнього в'язня на п'ять років вперед. Про його проблеми вона дізналась через соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардашьян зекономила на сурогатній матері десятки тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути