середа, 24 січня 2018 17:29

Massive Attack стануть хедлайнерами другого дня UPark Festival 2018

 

UPark Festival 2018 оголошує ще один фестивальний день і ще одного хедлайнера.

26 липня в Київ прийдуть Massive Attack.

У дискографії Massive Attack п'ять студійних альбомів, декілька ЕР, альбом реміксів і збірник хітів. Учасники групи нерідко співпрацюють з іншими популярними музикантами як співавтори, продюсери і автори реміксів окремих композицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Gorillaz їдуть в Україну. Підбірка найкращих хітів групи

За спиною Massive Attack спільні треки з Tricky (Blue Lines), Мадонною (I Want You), Девідом Боуї (Natureboy), Шинейд О'Коннор (100th Window), Björk (New World), Young Fathers (Take It There) і багатьма іншими знаковими артистами. Є серед спільних музичних робіт Massive Attack і треки 100th Window і Heligoland з Деймоном Албраном, ще одним учасником UPark Festival, творцем групи Gorillaz.

Відігравши тисячі лайв і підкоривши сотні сцен, культові брістольці на своїх концертах з разу в раз досягають абсолютної досконалості, поєднуючи свою музику з світловим шоу.

26 липня вічні двигуни Massive Attack 3D і Daddy G - привезуть до Києва своє знамените шоу. Тонни складного обладнання, унікальні візуальні ефекти, кращі музиканти.

Зараз ви читаєте новину «Massive Attack стануть хедлайнерами другого дня UPark Festival 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути