вівторок, 16 травня 2017 12:11

Марія Яремчук розповіла, як знімала скандальний кліп на Балі
6

Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук і Алан Бадоєв
Марія Яремчук

Співачка Марія Яремчук в інтерв'ю проекту "Світське життя" зізналася, що чотири рази змінювала квиток на літак, щоб продовжити своє проведення часу на Балі.

За два місяці перебування на острові Марія Яремчук встигла не тільки відпочити, а й зняти магічний кліп на свій новий сингл "Ти в мені є".

За словами артистки, зняти відео на Балі запропонував Алан Бадоєв. Відомий режисер за традицією в січні відправився в Індонезію, щоб відновити сили після насиченого і продуктивного року. А "бруд" і "нафта", в якій за визначенням користувачів соцмереж "викупалася" Яремчук, виявилися дуже красивим чорним вулканічним піском, що нагадує пудру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мережі з'явилося унікальне відео маленької Марії Яремчук

Відповідаючи на питання ведучої "Світського життя" Лілії Ребрик, яка на один ефір замінила Катю Осадчу, Марія також розповіла, що поїздки надихають її на написання пісень.

"У подорожах народжується творчість. Тому що твої думки не сконцентровані на побутових повсякденних речах, включається душа. Я люблю писати в дорозі. Якщо не можу кудись полетіти, беру квиток на поїзд і їду до Чернівців або Карпати", - поділилася співачка.

У новому кліпі Марія постає в образі дівчини, яка народжується з землі. Потім її запліднює вода. В кінці відео героїня народжує дельфіна.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук розповіла, як знімала скандальний кліп на Балі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути