Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2018 13:15

Марія Яремчук і Джамала з'явились в офіційному трейлері Євробачення 2018

Марія Яремчук і Джамала з'явились в офіційному трейлері Євробачення 2018
Марія Яремчук увійшла у новий трейлер Євробачення Фото: Прес-слжба

В офіційному трейлері Eurovision Song Contest 2018, опублікованому на YouTube-каналі міжнародного музичного конкурсу, представлені найяскравіші номери в історії масштабного європейського шоу. Серед них - кадри виступів двох українських артистів: представниці України на Євробаченні 2014 Марії Яремчук та переможниці Євробачення 2016 Джамали.

Яремчук поділилася роликом на своїй сторінці в Instagram.В пості під відео виконавиця підтримала представника від України на Євробаченні цього року - MELOVIN.

"Роль обличчя України в цьом году належить міцному артисту, я знаю буде круть!", - написала Марія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук вразила оригінальним образом

Марія Яремчук отримала право представляти Україну на найпрестижнішому пісенному конкурсі в результаті національного відбору в 2013 році. У 2014-му зі сцени в Копенгагені співачка розповіла всьому світу про прекрасну закоханість і швидкоплинність часу. З піснею "Tick-Tock" вона не тільки дійшла до фіналу, але і потрапила в Топ-10 виконавців, зайнявши 6 місце.

Джамала отримала перемогу в фіналі національного відбору на Євробачення 2016 згідно з результатами глядацького голосування і журі, виконавши авторську пісню "1944", присвячену трагічним подіям минулого, зокрема депортації кримськотатарського народу. У ніч на 15 травня 2016 року в фіналі міжнародного музичного конкурсу "Євробачення" співачка стала переможницею, набравши 534 очка.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук і Джамала з'явились в офіційному трейлері Євробачення 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути