вівторок, 18 вересня 2012 17:07

Марина Кінах платить хатній робітниці за прибирання 200 гривень

Марина Кінах платить хатній робітниці за прибирання 200 гривень
Жінка на літо їде до Криму Фото: segodnya.ua

Дружина президентського радника Анатолія Кінаха — Марина не носить брендовий італійський одяг, бо він на неї замалий. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я ж крупна і високого росту, тому ношу здебільшого німецький одяг. Шанель і Діор на мене замалі. Колись в Італії мені сказали, що більше 46-го розміру вони не шиють. А в мене більший", - зізнається Марина Кінах.

Літо сім'я провела в Криму.

"Ще до народження Софії ми стали їздити в Крим і сидимо там кожне літо. Також з подружками їздила у Францію. В нас є багаторічна традиція їздити в окрему країну. Ми самі розробляємо маршрут. Цього разу потрапили на дегустацію вина Шато. Взагалі, люблю активний відпочинок, тому щось із серії Монте-Карло не для мене. Якщо вже я пасивно відпочиваю, то це з дітьми та онуками. Тоді я мама і бабуся. Доглядаю за ними, як весь червень і липень. Тоді цілих два місяці готувала сніданок-обід-вечерю, прала і прибирала. Було дуже виснажливо", - наголосила Марина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінах щотижня їздить на Петрівку купувати книжки

В Києві, де живуть Кінахи, мають хатню робітницю, яка в основному займається прибиранням. "Зараз багато кому допомагають з прибиранням. Знаю кілька сімей, зовсім незабезпечених, але вони запрошують раз на тиждень жінку за 200 гривень. Ми теж платимо стільки. А от готую все-таки сама. Привчаю всіх, що їжа має бути домашня і нежирна. Не хочу, щоб діти стали повнуватими, бо я сама крупна", - підкреслила Марина.

Зараз ви читаєте новину «Марина Кінах платить хатній робітниці за прибирання 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути