Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2021 19:06

Mamarika ню, топлес від супермоделі та звабливі пози діджейки - що показують зірки в мережі
11

Знамениті красуні підкорюють мережу надвідвертими та сміливими знімками. Публікують кадри з пікантних фотосесій в Instagram.

Діджейка Анастасія Кумейко, більш відома як Dj Nana, показала звабливі фото. Артистка позувала в боді та чорній накидці, еротично вигинаючись. Образ доповнила білими босоніжками на підборах та підтяжками для панчохів.

Артистка Mamarika, яка невдовзі народить первістка, вразила сміливими фото в стилі ню. Оголені груди зірка, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, прикрила рукою. На плече накинула бежеве пальто.

Дружина ведучого Володимира Остапчука Христина спокусливо вигиналася на шезлонзі. Постала в оливковому злитому купальнику. Пляжний образ доповнила сонцезахисними окулярами.

Співачка Настя Каменських, яка виступає під сценічним псевдонімом NK, приголомшила фанів сміливим позуванням. Зірка еротично вигиналася в чорному бікіні на балконі.

Данська топмодель Жозефін Скрівер теж вразила шанувальників фотосетом у бікіні. Позувала в темно-бежевому купальнику на тлі моря.

Фіналістка 10-го сезону шоу "Холостяк" Дана Оханська показала пікантні кадри, на яких з'явилася лише в білому комплекті мереживної спідньої білизни.

Ангел Victoria's Secret Ізабель Гулар захопила мережу сміливими знімками. Зірка позувала топлес. Голі принади прикрила довгим волоссям. Для фотосесії також одягнула квітчасті джинси, жовту панамку та сонцезахисні окуляри.

Найпопулярніша блогерка України Софія Стужук вирішила підкорити підписників ефектними фото. Постала в білому бікіні незвичного фасону. Купальник вдало підкреслив пишні груди та ідеальну засмагу блогерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ешлі Ґрем підкреслила вагітний живіт трендовою сукнею

Які ще сміливі фото публікували зірки цього тижня, підготувала Gazeta.ua.

Діджейка Анастасія Кумейко, більш відома як Dj Nana, показала звабливі фото
Фото: instagram.com/anastasia_domination
Артистка Mamarika, яка невдовзі народить первістка, вразила сміливими фото в стилі ню
Дружина ведучого Володимира Остапчука Христина спокусливо вигиналася на шезлонзі
Співачка Настя Каменських, яка виступає під сценічним псевдонімом NK, приголомшила фанів сміливим позуванням
Данська топмодель Жозефін Скрівер вразила шанувальників фотосетом у бікіні

Акторка й героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина влаштувала фотосет на тлі моря. Для цього обрала біле вбрання, яке вдало підкреслило засмагле тіло. Зірка позувала в брючному костюмі та топі. Образ доповнила довгими сережками.

А співачка й героїня нового сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч вразила підписників спекотним знімком. Зірка постала в чорному злитому купальнику. Пляжний образ доповнила яскравим макіяжем.

Зараз ви читаєте новину «Mamarika ню, топлес від супермоделі та звабливі пози діджейки - що показують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути