середа, 15 листопада 2017 18:35

Мама Кріштіану Роналду показала фото його крихітних дітей
4

Фото: Соціальні мережі

Мама 32-річного Кріштіану Роналду написала пост присвячений його дітям.

Всі об'єдналися навколо новонародженої Алани, батьком якої днями став футболіст. Дочка стала четвертою дитиною спортсмена: у нього вже є семирічний син Кріштіану молодший і близнюки Єва і Матео, яких в червні народила сурогатна мати. Сам Кріштіану бере активну участь в житті дітей і допомагає доглядати за малюками, але все-таки більшу частину часу діти проводять не з ним і не з нянями, а з бабусею, матір'ю Роналду Марією Долорес. Про своїх улюблених онуків Долорес охоче розповідає фолловерам в соціальних мережах (а їх у неї більше мільйона), публікуючи ніжні фотографії з дітьми. На свіжому знімку мама Роналду позує з близнюками на руках:

"Подивіться, хто вже прокинувся! А їхня молодша сестричка все ще спить", - прокоментувала фото Долорес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга народила дочку Роналду

Новонародженої Алани в кадрі не видно, але її перша фотографія вже є в мережі - знімок з дочкою опублікувала дівчина Роналду Джорджина Родрігес:

"Материнство і виховання наших дітей - це те, що дарує мені абсолютне щастя. З народженням Алани ми стали ще щасливішим. Ми так вдячні Богу за нашу крихітку. І, звичайно, за інших трьох дітей, яких я обсипаю поцілунками".

Зараз ви читаєте новину «Мама Кріштіану Роналду показала фото його крихітних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути