середа, 13 грудня 2017 08:25

"Маленька бджілка" Гросу роздяглась для російських чоловіків

Аліна Гросу, українська співачка, яка кілька років тому поїхала будувати кар'єру в Росію, знялася для грудневого номера чоловічого глянцевого журналу MAXIM Russia.

Як повідомляє "РБК-Україна", відповідне бекстейдж-відео зі зйомки опублікували в YouTube. Під ним зазначили: "Аліна Гросу – так-так, та сама, що хоче баса, - оголилася для MAXIM і потрапила в об'єктив наших всюдисущих еротоманів-операторів".

А 22-річна Гросу на своїй сторінці в Instagram написала, що її батьки близько 2 тижнів з нею не розмовляють: "А поки батьки зі мною не розмовляють майже два тижні, я дякую @maximmagazinerussia за цю зйомку і особисто @alexander_malenkov за довіру".

Автор: styler.rbc.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 співачок з України, які досі виступають у РФ

Користувачі мережі також прокоментували новину про участь виконавиці у відвертій зйомці: "Ми все побачимо?", "Ого.. два тижні. Ось це поворот. А що їм не сподобалося?", "Не розмовляють через зйомку в журналі? Як на мене, вийшли відмінні фотографії", "Ти просто... Вогонь... Аліна, у тебе шикарна фігура", "Це твоє життя і ти в праві вирішувати сама, де тобі зніматися і як. Все буде добре", "Малятко виросло", "Ех, краще б у вітчизняному журналі таку красу показувала б", "Фу. Їй тут років 45. Все штучне. Бє. Так! Сексу багато".

Співачка Аліна Гросу на своїй сторінці в Instagram поділилась відвертим знімком. Аліна позує в мереживному топі персикового кольору, коротких джинсових шортах і куртці Adidas.

Зараз ви читаєте новину «"Маленька бджілка" Гросу роздяглась для російських чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути