понеділок, 19 грудня 2016 17:37

Макс Барських влаштував пристрасні танці з музою чоловіка Кім Кардаш'ян
16

Фото: Таню Муіньо

Співак Макс Барських вирішив віддячити своїм шанувальникам і в якості передноворічного подарунка випустив відеоспліт, що складається з пісень "Тумани" і "Невірна".

Ексклюзивна презентація нового кліпу Барських відбулася на офіційному YouTube каналі артиста, тим самим почавши традицію гучних прем'єр у своєму акаунті популярного відеохостингу. Оригінальна версія відеороботи "Тумани" буде значно відрізнятися від ТБ-версії кліпу.

"Цією роботою ми віддаємо данину "Туманам" і позначаємо наш наступний сингл "Неверная", реліз якого намічений на лютий 2017 року, а також завершуємо стилістичний етап" нео-гоп ", - прокоментував Алан Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв в новому кліпі Барських зніме музу Каньє Уеста

За сценарієм Макс і його героїня Анна Богдан ведуть пристрасний діалог, занурюючись в fashion-естетику нео-гоп, над якою працювала Соня Солтис в колаборації з українськими дизайнерами - Антоном Бєлінським і Олександром Каневським.

"Разом з Анною ми повністю віддалися пластиці і танцю, щоб висловити почуття, про які співається в піснях. Коли я дивлюся на результат, то розумію, що на майданчику сталася хімія і в нас вселилися" біси "- все виглядає неймовірно сексуально", - прокоментував Макс Барських.

Для американської моделі українського походження Анни Богдан відеоспліт став другою спільною роботою з Максом і Аланом Бадоєвим. У 2013 році красуня зіграла головну героїню в кліпі "Hero_In".

"Алан просто ставив музику і говорив, яку саме емоцію він хотів би продемонструвати глядачеві, а ми з Максом висловлювали її своїм тілом. Я задоволена співпрацею з Максимом. У нас завжди з'являється хімія", - розповіла модель.

Виконаною роботою режисер залишився задоволений, зазначивши, що на майданчику вдалося домогтися абсолютної синергії:

"Я не хотів звичайних танців, цього занадто багато зараз, мені потрібна була щира енергія, заразливі рухи, що говорять про захопленість, секс, сварку і знову кохання".

За два місяці з моменту прем'єри пісня "Тумани" набрала безпрецедентну популярність: більше 4 мільйонів прослуховувань в Youtube; з перших хвилин продажів трек став абсолютним лідером в українському і російському сегментах iTunes; був відзначений музичними нагородами, а за даними медіапортала tophit.ru трек знаходиться в гарячій ротації 127 радіостанцій, які програли сингл 300 280 тисяч разів!
Зараз ви читаєте новину «Макс Барських влаштував пристрасні танці з музою чоловіка Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути