субота, 11 березня 2017 17:54

Макс Барських відсвяткував день народження з гуртом "ВІА Гра"
14

Макс Барських і Міша Романова
Макс Барських, Міша Романова і Тетяна Решетняк
Макс Барських і Міша Романова
Еріка Герцег
Ерика Герцег

Співак Макс Барських тричі відзначив день народження: двічі на сцені в столичному VOGUE CAFE і одеському клубі Ministerium, після чого влаштував вечірку для своїх в київському Mozgi Bar.

8 березня Макс Барських виступив на сцені VOGUE CAFE. Концерт затягнувся далеко за північ і плавно перетік в святкування дня народження співака. Під час концерту імениннику вручили несподіваний подарунок - торт від власниці готелю Fairmont Єлизавети Юрушевої, який доставили прямо на сцену. Після київського концерту Макс вирушив до Одеси, де в цей же день виступив в клубі Ministerium.

9 березня, після повернення до Києва, співак влаштував закриту вечірку в Mozgi Bar, гостями якої стали найближчі друзі артиста і колеги по сцені. Однією з найбільш значущих гостей вечора стала Міша Романова, яку з артистом пов'язує багаторічна дружба. Також серед запрошених гостей були солістки групи "ВІА Гра" Еріка Герцег і Анастасія Кожевникова, генеральний продюсер Secret Service EA Михайло Ясинський, а також муза Алана Бадоєва TAYANNA. Сам продюсер на вечорі був відсутній, тому що знаходиться на зйомках в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських відсвяткував 27-й день народження

Закінчилася вечірка досить рано - близько опівночі. Вже вранці Макс Барських відправився в столицю Литви Вільнюс, де у співака відбудеться прем'єра шоу "Тумани". Наступна зупинка - ще одна столиця СНД - Кишинів.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських відсвяткував день народження з гуртом "ВІА Гра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути