понеділок, 19 листопада 2018 16:55

Макс Барських створив вбрання для обраних
16

Фото: Прес-служба

Напередодні грандіозного шоу в київському МВЦ Барських презентував лімітовану колекцію мерчу, присвяченого новому альбому "СІМ". Ідейним натхненником капсульної колекції виступив бренд LITKOVSKAYA.

#BEREGA - це прецедент в світі вітчизняного шоу-бізнесу, коли музикант і дизайнер об'єднують сили для запуску спільної колаборації. Колекція включає в себе худі, два види футболок, панами і поясні сумки. Домінуюча колірна гамма лінії - біла і червона. #BEREGA повністю зосереджені на 1980 - х, які не копіюючи їх, а розчиняючи в сучасному світі стилю.

"Моя історія відносин з Максом Барських і Аланом Бадоєвим - це історія великої дружби. Алан надихає виходити за межі можливого і мені в велике задоволення працювати разом. Я була рада цікавому процесу і тому, що в результаті у нас вийшло передати привіт всім шанувальникам творчості Макса Барських ", - говорить LITKOVSKAYA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі Барських повертає моду на 80- і

"Нам дуже комфортно працювати з Лілею. Мене надихає її бачення, її дизайн. Тому я з задоволенням довірив розробку такого важливого для нас моменту, як мерч, саме їй. Тому що я хотів би, щоб мої шанувальники отримували якісну продукцію і в чомусь то унікальну ", - розповідає Макс Барських.

Деякі предмети з лімітованої колекції купити буде неможливо - вони потраплять в руки обраним. Панами #BEREGA до прем'єри однойменного синглу і кліпу вже отримали 50 осіб з радіо і TV сфери, які тісно співпрацюють з Барських протягом 10 років. Ексклюзивні запрошення на шоу - передпрослуховування 29.11 в МВЦ у вигляді поясної сумки знайдуть своїх адресатів вже в цей четвер.

Дроп #BEREGA надійде в продаж 29.11 на київському концерті артиста в МВЦ.

16 листопада відбулася прем'єра проекту Макса Барських #BEREGA, викликавши небувалий ажіотаж серед шанувальників артиста. За лічені години після світового старту цифрових продажів трек досяг першого місця в iTunes п'яти країн: Україна, Білорусь, Естонія, Казахстан, Росія, відкривши нові горизонти в Катарі (12 місце) та Ізраїлі (23 місце). YouTube користувачі також не залишилися байдужі до творчого тандему Бадоєв-Барських, назвавши новий кліп артиста "найкращим відеотвором останніх років". #BEREGA миттєво потрапили в тренди YouTube шести країн: України, Росії, Білорусі, Латвії, Німеччини, Казахстану і Польщі, досягнувши позначки в мільйон переглядів за 12 годин.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських створив вбрання для обраних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути