Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 12:05

Маколей Калкін мало не одружився з українкою (ФОТО)
13

Зірка "Один удома" Маколей Калкін і колишня чернівчанка Міла Куніс могли одружитися. Українцям добре відомі наші колишні співвітчизники, які підкорили Голлівуд. Наприклад, Міла Йововіч. Проте поки мало хто чув про її землячку, яка теж активно прокладає дорогу на кіноолімп.

Міла Куніс народилася в Чернівцях в 1983 році. Її батько працював інженером, а мати - вчителькою фізики. На початку дев"яностих родичі запропонували сім"ї допомогти з переїздом в Штати.

Коли сім"я приїхала до Лос-Анджелісу, дівчинка не розуміла англійською ні слова.

Крім того, у дівчини почалися проблеми із зором, і їй довелося пройти серйозний курс лікування. На щастя, все обійшлося, але цим пояснюється цікава особливість зовнішності Мілі - одне око у неї зелене, а інше - блакитне.

Освоївшись в чужій країні, дівчина почала відвідувати курси акторської майстерності. Там на неї і звернула увагу менеджер Сюзана Кертіс, і Міла відправилася на перший в своєму житті кастинг.

Початок був досить вдалим. Через пару років вона вже активно знімалася в рекламних роликах і брала участь в телепередачах. Навіть встигла попрацювати з такими голлівудськими зірками, як Анджеліна Джолі, Чак Норріс і Ештон Катчер.

У 1998 році Міла отримала роль, яка зробила її відомою у всій Америці. Правда, для цього їй довелося вдатися до хитрощів.

На роль Джекі Бакхарт в телевізійному серіалі "Шоу 70-х" продюсери шукали дівчину, якій вже виповнилося вісімнадцять. І Міла, не змигнувши оком, збрехала про свій вік. Пізніше обман розкрився, але українка настільки зачарувала творців шоу, що вони вирішили не карати юну актрису.

У своїх серцевих справах Міла досить постійна. В кінці дев"яностих вона декілька років зустрічалася зі своїм партнером по "Шоу 70-х" Крісом Мастерсоном, а потім з режисером Морганом Фріменом.

Але найдовше тривав її роман із зіркою трилогії "Один удома" Маколєєм Калкіним. Молоді люди познайомилися в 2002 році і були разом цілих шість років. Вони навіть завели спільного собаку, який по черзі жив у кожного з них.

Ходили чутки, що пара збирається одружитися. Проте ця інформація не підтвердилася. У листопаді минулого року молоді люди розлучилися. Причину розриву вони не коментують. Про поведінку Маколея ходили безсторонні чутки, але Міла запевняє, що це наймиліша людина на землі:

За її словами, Маколей Калкін - жахливий домосід. Велику частину вільного часу вони читали книжки або проводили перед телевізором.

З тих пір ніхто з них не був помічений в нових стосунках. Калкін продовжує вести напівдозвільний спосіб життя, а Міла активно пішла в роботу. Недавно стало відомо, що вона зіграє головну роль у фільмі "Макс Пейн", який буде знятий за однойменною комп"ютерною грою. Її партнером на знімальному майданчику став Марк Уолберг ("Відступники", "Планета мавп"), а режисером картини - Джон Мур ("Омен"). Дівчині дісталася роль кілера Мони Сакс, яка об"єднується з головним героєм, щоб помститися за смерть сестри, повідомляє kp.ua

Зараз ви читаєте новину «Маколей Калкін мало не одружився з українкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути