понеділок, 15 лютого 2010 14:28

Майбутній чоловік Жанни Фріске на п"ять років її молодше

Майбутній чоловік Жанни Фріске на п"ять років її молодше

Російська співачка Жанна Фріске, можливо, вирішила зв"язати себе узами шлюбу. Її майбутнім чоловіком може стати партнер по телепроекту "Льодовиковий період" Віталій Новіков.

Фріске, мабуть, втомилася від самоти. Зараз екс-"блєстящая" зустрічається з Віталієм Новіковим, який на п"ять років її молодше. Жанна познайомилася з ним на проекті "Льодовиковий період", симпатія виникла відразу і швидко переросла у стосунки. Тепер, ймовірно, Фріске і Новіков одружаться.

При цьому офіційні представники зірок поки не коментують майбутнє весілля. А друзі і близькі мовчать, щоб не наврочити.

Відзначимо, минулого року Жанні вже приписували роман з Новіковим. Щоправда, тоді приваблива співачка все заперечувала.

"Мене одружили з Віталіком без моєї згоди. Насправді між нами нічого не було і не могло бути. Віталік весь цей час зустрічався зі своєю дівчиною. І, між іншим, вони через галас навколо нашої пари сильно переживали, читаючи про уявні заручини, весілля, розставання..." - розповідала Жанна.

У пари Фріске - Новіков навіть траплялись конфлікти, які видавалися в пресі як сварки закоханих. Віталік один раз настільки сильно накричав на співачку, що вона збиралася залишити шоу. Але спортсмен подзвонив, вибачився, і образа пройшла. Жанна лише попросила не вимагати від неї неможливого: "Я спортсмен початківець. Проявляй, будь ласка, терпіння", - сказала йому Фріске.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Майбутній чоловік Жанни Фріске на п"ять років її молодше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути