понеділок, 22 червня 2009 20:01

Мадонна познайомила свою нову дитину з сім"єю (ФОТО)

Усиновлення малюків з країн третього світу - справа дуже складна. Але хіба знаменитих жінок лякають труднощі? Нещодавно Анджеліна Джолі заявила, що не може дозволити собі не усиновляти дітей. Мадонна, схоже, дотримується аналогічної лінії поведінки. Проте на відміну від Джолі діяльність поп-зірки викликає обурення критиків.

В неділю чотирирічна дівчинка Мерсі Джеймс прибула з рідної країни до Лондона. Зустрічати дівчинку в аеропорт Хітроу прибула вся її нова сім"я, включаючи і прийомну матір і названих братів та сестру. Раніше передбачалося, що Мадонна, яка отримала таки дозвіл на усиновлення сироти, вилетить за нею особисто. Проте, схоже, плани змінилися, і Мерсі прибула до Британії у супроводі няні.

Прибуття нової дитини поп-діви, само собою, викликало величезний ажіотаж серед журналістів. Дівчинку вже сфотографували біля розкішного маєтку Медж на Мейфер. І як можна було очікувати, вигляд у Мерсі розгублений.

"Мерсі виглядала трохи переляканою, - цитує Daily Mail слова одного з очевидців. - Хоча останні декілька днів навколо неї твориться якийсь цирк, так що в цьому немає нічого дивовижного. Два дні тому вона була в Малаві, а зараз опинилася в центрі Лондона, фактично серед чужих людей".

Експерти також розкритикували Мадонну за те, що вона в перший же день відвела Мерсі в центр каббали. На думку профі, дівчинці необхідно було дати декілька днів на адаптацію і не перенавантажувати її.

Тим часом в Малаві Джеймс Камбева, який називає себе батьком дівчинки, також не забув невтішно висловитись: "Я нічого не можу поробити. Мадонна використала свій вплив і гроші, щоб відвезти Мерсі, але, врешті-решт, в її жилах тече моя кров", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна познайомила свою нову дитину з сім"єю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути