середа, 01 серпня 2018 18:37

Мадонна вподобала капелюх від українського дизайнера

Виконавиця Мадонна прикрасила обкладинку італійського Vogue.

  Мадонна у капелюсі від львівського дизайнера
Мадонна у капелюсі від львівського дизайнера

Артистка, якій 16 серпня виповниться 60 років, позувала на вулицях Лісабона. Для нового фото Мадонна замовила капелюх, прикрашений цитатою з її нової пісні. Як виявилося, стильний головний убір - творіння львівського дизайнера Руслана Багінського (Ruslan Baginskiy).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український дизайнер Анастасія Іванова вийшла заміж

"Новий номер Vogue Italia став знаковим для команди Ruslan Baginskiy - поп-королева Мадонна на двох кадрах зйомки геніальних Мерта Алас і Маркуса Пігота з'являється в наших головних уборах. Як нам це вдалося? Дуже просто. Отримуєш запит від стиліста з відміткою "Urgent", вночі вишиваєш федору серцями, стрілами і фразами з пісень Мадонни - в тому числі абсолютно нової і тоді ще секретної "Beautiful Game", паралельно купуєш квитки в Лісабон і відправляєш асистента до Португалії, щоб особисто доставити капелюхи на зйомку. Пройшов вже майже місяць - а головні убори Ruslan Baginskiy Мадонна і не думає знімати. Це любов ", - написав у Facebook дизайнер.

21-річна дочка співачки Мадонни Лурдес Леон продовжує співпрацювати з нью-йоркським брендом одягу MadeMe - на цей раз він представив колаборацію з Converse.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна вподобала капелюх від українського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути