четвер, 17 грудня 2009 10:36

Мадонна не виглядає на свій вік (ФОТО)
13

Вся команда мюзиклу 'Дев'ять'

Навряд чи хто скаже, що поп-зірка Мадонна виглядає на своїх "за п"ятдесят". Співачка ретельно стежить за собою і не жаліє засобів і часу на фітнес і омолоджуючі процедури. Нещодавно з"явилися чутки, що діва зважилася на пластичну операцію. Плітки плітками, але на прем"єрі фільму-мюзиклу "Дев"ять", який пройшов в Ziegfeld Theatre в Нью-Йорку, Медж дійсно виглядала чудово.

На прем"єру Мадонна приїхала в компанії своєї дочки Лурдес. Обидві були одягнені в стилі 80-х. Цікаво, що Медж вибрала майже те саме вбрання, в якому колись вона виконувала композицію Like A Prayer (1989 р.): чорна сукня-бюстьє, довгі рукавички, срібний хрест. Непомітний макіяж і елегантна укладка гармонійно доповнювали образ співачки.

На прем"єрі Мадонна опинилася в теплій компанії. Вже вдень стало зрозуміло, що показ картини приверне безліч знаменитостей, але справжній зорепад селебріті на червоній доріжці увечері перевершив всі очікування журналістів.

Окрім акторів мюзиклу "Дев"ять" - Джуді Денч, Ніколь Кідман, Пенелопи Крус, Кейт Хадсон, Маріон Котіяр, співачки Ферджі і Деніела Дей-Льюіса - на показ прибули сестри Олсен, Тобі Магуайр і його дружина Дженніфер Меєр і багато-багато інших.

Крім того, підтримати свою близьку подругу Ніколь Кідман прийшла актриса Наомі Уоттс, а режисер Педро Альмодовар з"явився на запрошення своєї улюблениці Пенелопи Крус. Кейт Хадсон, яка, з чуток, нещодавно розійшлася з бойфрендом Алексом Родрігезом, прийшла підтримати її зоряна мати, актриса Голді Хоун.

Вчора стало відомо, що фільм "Дев"ять" Роба Маршалла номінований на премію "Золотий глобус" в п"яти категоріях. За сюжетом, досягнувши 40 років, режисер Гуідо Контіні зіштовхується з кризою середнього віку, який не кращим чином відбивається на його творчих новаціях і кидає у вир численних любовних зв"язків. Гуідо намагається закінчити свій останній фільм і попутно вимушений балансувати між жінками, які визначають його життя: дружиною, коханкою, музою, близькою подругою, американською журналісткою, повією, яку він знав в молодості, і матір"ю, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна не виглядає на свій вік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути