понеділок, 10 жовтня 2011 10:32

Людмила Янукович відзначила свій день народження в компанії зірок балету
5

Фото: Фото: Тетяна ЗАРОВНА

Увечері 9 жовтня, в день народження Людмили Янукович у Донецьку відбувся заключний гала-концерт міжнародного фестивалю "Зірки світового балету". Пані Янукович прийшла в Донецький національний театр опери та балету разом зі старшим онуком і кумою. У фойє театру її зустрічали з квітами організатори фестивалю і донецькі чиновники. Вручили букет першій леді й від подружжя Кучма.

- Дорогі мої, цього року вперше так співпало, що закриття фестивалю випадає на мій день народження, - звертаючись до залу, сказала дружина Президента після закінчення концерту.

Міністр культури Михайло Кулиняк та ведуча заходу Ольга Сумська ще раз привітали пані Янукович від імені всіх присутніх.

- 18 років проходить фестиваль - це вже повноліття. Ми з вами багато чого бачили на цій сцені. На жаль, багато хто йде, але з'являються нові зірки. Вадим і Інночка вже не виступають, але ось тут їх син, Андрій ... Я його з 5 місяців знаю, а йому вже 25, - сказала Людмила Янукович про Писарєва-молодшого, який стояв поруч на сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Янукович з'явилась на концерті у супроводі губернатора та мерів

Людмила Янукович побажала фестивалю довгих років.

- Я вже занадилась ходити в театр. Дай бог, щоб завжди зірки приїжджали, - сказала вона.

Засновник фестивалю Вадим Писарєв висловив вдячність пані Янукович за її підтримку. А потім подякував артистам, які приїхали на фестиваль. У першу чергу - прем'єрам Большого театру Миколі Цискарідзе та Ілзе Лієпа, а також прем'єрам Паризької Гранд-опера Ізабель Сьяравола і Метью Ганьо, які виступили на закритті.

Після того як опустилась завіса, Людмила Янукович продовжила неформальне спілкування із зірками балету в тісному колі.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович відзначила свій день народження в компанії зірок балету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути