понеділок, 21 січня 2013 09:17

Коханка Джонні Деппа кинула його заради дівчини

Коханка Джонні Деппа кинула його заради дівчини
Актриса зав'язала роман з дочкою екс-прем'єр міністра Франції Фото: starslife.ru

Роман Джонні Деппа з Ембер Херд, який протривав всього сім місяців, закінчений. Бісексуальна актриса зробила вибір на користь жінки.

Не встиг вщухнути галас навколо розставання, здавалося б, однією з найміцніших пар Голлівуду, відомих акторів Джонні Деппа та Ванесси Параді, про яке офіційно оголосило колишнє цивільне подружжя, як світські хронікери "рознюхали", що зірку Голлівуду кинула нова подружка. Яскрава блондинка пішла до моделі-француженки, яка є дочкою екс-прем'єр міністра Франції Марі де Вельпо.

26-річна актриса і її нова подруга, якій теж 26 років, проводять багато часу разом. Так, вони цілий тиждень відпочивали в Парижі, де каталися на скутері, що належить Марі.

"Джонні почувається пригніченим. Він приголомшений цією новиною. У них були великі плани: вони говорили про шлюб і дітей", - розповіло джерело з оточення 49-річного актора.

Попередньою пасією Ембер була фотограф Тася ван Рі. Від неї актриса пішла до Джонні Деппа, який заради неї розлучився з Ванессою Параді після 14 років спільного життя. Хоча деякі джерела стверджують, що до того часу, як у них з Херд почався роман, вони вже не жили разом з Ванессою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці не сподобалася молода коханка Джонні Деппа без макіяжу

Ембер Херд і Джонні Депп разом знімалися в картині "Ромовий щоденник". Блондинка абсолютно не приховує своїх бісексуальних схильностей. "Коли мова заходить про кохання, я відкрита будь-яким його формам. Не хочу, щоб мене зараховували до якоїсь категорії і навішували на мене ярлики", - зізнавалася Ембер Херд.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Джонні Деппа кинула його заради дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі