понеділок, 09 жовтня 2017 18:37

Любителька комп'ютерних ігор повністю оголилась для чоловічого журналу
79

Модель Холлі Вульф оголилася для чоловічого видання Playboy Mexico.

Фотографії Холлі Вульф можна часто спостерігати в FHM і Maxim. Три рази модель потрапляла на обкладинку Playboy, а в 2014-му її обрали Playmate року в Чехії. Зйомки для чоловічих журналів не єдине захоплення Вульф. Дівчина дуже любить аніме, комікси та відеоігри. У дитинстві вона пропадала за Nintendo 64 і Sega Genesis, зараз годинами Стрім на Twitch.tv. Тепер можна не нервувати, що хтось може посміятися над тим, що вона годинами тріщить про The Legend of Zelda.

Так любов до аніме і ігор призвела до того, що Вульф почала займатися косплеєм. Пляжний і більш закритий наряд D.Va або Ангела з Overwatch, Кеммі з Street Fighter 5, принцеса Зельда з The Legend of Zelda, Жінка-кішка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-наречена Джастіна Бібера похвалилася бразильськими сідницями в бікіні

Батьки моделі - послідовники мормонізму, люди глибоко віруючі. З тих пір як вона стала знаменитою, вдома не докучають нотаціями.

У Вульф вистачає фанатів по всьому світу. Вона регулярно відвідує киберспортивні турніри і різні ігрові заходи. Модель зізнається: багато чоловіків як і раніше дивуються, що така красуня може проводити вечори за консоллю або комп'ютером. Вульф не бачить в цьому нічого жахливого. Грати в ігри - нормально.

Зараз ви читаєте новину «Любителька комп'ютерних ігор повністю оголилась для чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути