понеділок, 28 травня 2012 16:25

Спецтема: Євробачення-2012

"Лорін повинна була віддати перше місце "Бурановским бабушкам" - Валід Арфуш

"Лорін повинна була віддати перше місце "Бурановским бабушкам" - Валід Арфуш
На "Євробаченні" найважливіше місце - це перше, вважає Арфуш Фото: segodnya.ua

Валід Арфуш танцював з дітьми під пісню "Бурановских бабушек", а Гайтані присудив би 7-е місце замість 15-го. Про це заступник гендиректора НТКУ розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

За кого голосували на "Євробаченні"?

- Я відправив більше 20 смс за "Бурановских бабушек". Я дуже хотів, щоб вони зайняли перше місце, тому що, чесно вам скажу, я навіть не можу згадати, яка мелодія у пісні переможниці зі Швеції Лорін. У кого не питаю, ніхто не пам'ятає. Вона сама по собі вражає, її зовнішність. А бабусі класні. Ми з дітьми танцювали під їхню пісню, коли дивилися "Євробачення".

Чи достойна була Швеція першого місця?

- Я не можу сказати, що перше місце дали несправедливо. Це моя особиста думка. Тому що на "Євробаченні" завжди перемагають ті пісні, які люди запам'ятовують. Я вважаю, що "Бурановским бабушкам" потрібно було дати перше місце. Дівчині, яка виграла, можна було б сказати, що вона дуже рада, що перемогла, але відмовляється від першого місця на користь "бабусь". І це було б вперше в історії "Євробачення".

Чому тоді Лорін отримала перше місце?

- Тому що дійсно співачка сама по собі крута. У неї голос і виступ гідні. Вона тягне. Але це "Євробачення", тут не можна ніколи відгадати, хто переможе.

Чи справедливо Гайтані дали 15-е місце?

- Я вважаю, що те, що Україна потрапила у фінал конкурсу, це прекрасно, бо у "Євробаченні" беруть участь 42-і країни. Гайтана могла звичайно зайняти і вище місце, але все одно вона виступила чудово. Мені дуже сподобався її виступ. Я Гайтану знаю і я бачу, що вона почувається дуже добре і вільно на сцені. І головне, що Гайтана була дуже щира в своєму виступі.

Чому тоді вона зайняла таке місце?

- Я стежив у цьому році за голосами і скажу, що вони були дуже заангажовані. Тут не замішана політика, тут більше зіграв той факт, хто за кого вболіває. Навіть не слухаючи пісні, наприклад, балканські країни голосували один за одного. Я дуже здивувався, що Туреччина потрапила в десятку. Ані в пісні, ані в артистові, ані в самому виступі немає належного рівня.

На "Євробаченні" найважливіше місце - це перше, за великим рахунком. Тому що перемагає тільки перше місце. А потрапити у фінал - це завжди престижно. 15-е місце - це звичайно не так вже й погано. Але особисто я оцінюю виступ Гайтани як мінімум на 7-е місце.

Зараз ви читаєте новину «"Лорін повинна була віддати перше місце "Бурановским бабушкам" - Валід Арфуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути