Ексклюзиви
субота, 30 листопада 2019 15:04

Лорак повернулась до Києва

Лорак повернулась до Києва

Співачка Ані Лорак виступила у Києві. Розплакалась на сцені і зірвала овації.

Кароліна відвідала столицю 29 листопада для зйомки в новорічному концерті телеканалу Інтер "Головна ялинка країни", який покажуть 31 грудня. Він пройшов у Національній опері України, пише кп.

За вечір артистка змінила два образи. Вона вийшла на сцену в чорній сукні з паєтками і вирізом до стегна і вбранні в стилі 80-х - зеленої блузці з широкими плечима і шортах із завищеною талією. Ані Лорак виконала пісні "Я б літала" і "Ми порушуємо" з нового альбому "За мрією", після чого зал аплодував їй стоячи протягом декількох хвилин.

"Спасибі, мої любі! Будьте щасливі, будьте коханими, нехай Новий рік виконає всі ваші найзаповітніші бажання. З Новим роком", - сказала, витираючи сльози Кароліна.

Не менш гарячий прийом влаштували Світлані Лободі, Monatik, Таїсії Повалій та Софії Ротару. Останню глядачі теж слухали стоячи і проводжали під крики "Браво!".

Подібна реакція на виступ Лорак була в листопаді 2017 року. Тоді співачка стала спеціальної гостей на концерті "FREEDOM BALLET 15 років" в Палаці "Україна", присвяченому ювілею танцювального колективу. Її ім'я не було заявлено на афіші, а глядачі, які чекали побачити артистку на сцені обдарували її бурхливими оваціями.

Ані Лорак не давала сольних концертів в Україні понад п'ять років. Останні її виступу з шоу-програмою пройшли 26 і 27 листопада 2014 року в Палаці "Україна". Тоді їх намагалися зірвати активісти, які закидали будівлю камінням. Щоб не піддавати шанувальників небезпеки, артистка вирішила тимчасово гастролювати по Україні, однак, нерідко виступає на приватних корпоративах і знімається в новорічних програмах телеканалу "Інтер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Набридли рублі?" - мережа негативно відреагувала на повернення Ані Лорак до Києва

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Москві, похизувалася новими фото. Проте шанувальники ледве впізнали співачку.

На думку фанатів, на кожному новому знімку в Instagram Лорак стає все менш схожа на себе колишню.

У мережі уже неодноразово дорікали співачку за перебір з пластичними операціями. Кажуть, вона починає бути схожа на пластмасову ляльку.

Зараз ви читаєте новину «Лорак повернулась до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути