четвер, 02 січня 2020 13:55

Лободу висміяли за відверте вбрання
5

Співачка Світлана Лобода вибрала для новорічного виступу вкрай відвертий наряд, який ледь прикривав інтимні місця співачки. Знімки й відео з новорічного виступу зірка показала на своїй сторінці в Instagram.

На фото Лобода постає перед камерою у відвертому вбранні – шматки тканини ледь прикривають груди співачки. Такі ж клапті створюють щось схоже на коротку спідницю. Образ співачка доповнила великим крислатим капелюхом з бахромою і рукавами-лампасами.

instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial

Не всім шанувальникам сподобався відвертий образ Лободи. Дехто з них відзначив, що на костюм артистки явно не вистачило тканини, інші – що надмірна сексуальність видається вульгарною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фу, гидота" – Ані Лорак приїхала підкорювати українську сцену

Світлана Лобода завжди просить у організаторів своїх концертів новий чайник і щонайменше 2 охоронців. Усі вимоги Лободи вмістилися на 15 сторінках. Літає Світлана тільки бізнес-класом. Номер у готелі – президентський люкс. Авто має бути тільки Rolls-Royce або Maybach не старше 2 років, всюди вай-фай, в гримерці – напої та закуски з "ресторанною подачею". З напоїв Лобода вимагає італійське вино 12-річної витримки і шампанське Dom Perignon.

Зараз ви читаєте новину «Лободу висміяли за відверте вбрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути