вівторок, 04 серпня 2009 17:17

Лободі не щастить з мільйонерами, тому кредит виплачує сама

Лободі не щастить з мільйонерами, тому кредит виплачує сама

Співачка Світлана Лобода, українська учасниця "Євробачення", розповіла журналістам, що у неї не складаються стосунки із заможними чоловіками, і їй кожного місяця доводиться розплачуватися по кредитах.

Щоб взяти участь в конкурсі "Євробачення", сплатити декорації і костюми, співачка заклала власну квартиру в центрі Києва. За її словами, через кризу, що почалася, уряд України не захотів їй допомогти.

"Я вічно закохана жінка, але у мене не складаються стосунки з мільйонерами. Я щомісячно виплачую кредит за машину і квартиру. А якби після "Євробачення" не було концертів, то і без квартири могла б залишитися", - зізналася знаменитість в інтерв"ю телеканалу Russia.Ru.

Світлана Лобода стала відома завдяки п"ятимісячній роботі в групі "ВІА Гра". Після цього вона ухвалила рішення розпочати сольну кар"єру. Серед її хітів пісні Be my Valentine, "Мішка", "Чорний ангел". У 2008 році вона почала працювати над створенням колекції молодіжного одягу "Світлана Лобода".

Хоча Світлана зайняла лише 12-е місце, дівчина вважає, що ризик був виправданий, оскільки вона завжди звикла домагатись поставлених цілей. До того ж на конкурсі їй вдалося завести немало корисних знайомств.

Зараз співачка подолала депресію і впоралась з травмою (близько двох тижнів тому дівчина була госпіталізована з пошкодженням сухожилля). Через це Світлані довелося відмінити всі концерти в Криму. Днями учасниця "Євробачення" знову вийшла на сцену.

Останнім часом співачка трудиться над новим проектом, вона розлучилась зі своїм старим менеджментом, набрала нову команду і пише новий альбом, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лободі не щастить з мільйонерами, тому кредит виплачує сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути