четвер, 20 січня 2011 11:02

Лобода з бойфрендом відпочила у Ізраїлі (ФОТО, ВІДЕО)
6

Світлана Лобода на новорічно-різдвяні канікули поїхала до Ізраїлю.

На Святу землю співачка, кажуть, втекла відпочити від чуток про власну вагітність. Нагадаємо, вже кілька місяців Світлана, за версією деяких ЗМІ, чекає на маля.

Тож в Ізраїль екс-"ВІА-Гра" приїхала у товаристві мами, молодшої сестри Оксани та подружки дизайнера Лілії Літковської.

За інформацією "Комсомольської правди в Україні", супроводжував їх бойфренд Лободи танцюрист Андрій Цар.

Оселилася уся компанія у маленькому затишному готелі в старовинному кварталі Тель-Авіва.

Українські туристи не гаяли можливості та майже щодня їздили на екскурсії. Насамперед вони відвідали Єрусалим, де біля Стіни Плачу загадали свої бажання.

"Для цього треба написати своє бажання на аркуші паперу і просунути у щілинку між каменів стіни і, помолившись, загадати бажання. Кажуть, ці бажання обов'язково збудуться, адже Стіна Плачу - символ Віри і Надії", - пояснила Свєта.

Спіткала Лободу та її супутників й митна пригода. У священному місті Віфлеємі, де, за переказами, на світ з'явився Христос, мандрівники ледве не застрягли. Забувши, що Віфлеєм знаходиться на території автономної Палестини, Свєта з близькими вирушили туди без паспортів. Це вилилося для українців у скандал на кордоні.

А під час поїздки на берег річки Йордан, у якій хрестили Ісуса, Лободі з друзями не пощастило з погодою.

"Мама і сестричка скупалися у священній річці, а я не стала - була застуджена, до того ж йшов дощ, і було досить прохолодно. Зате в Йордані водяться видри! Я розважалася тим, що годувала їх з рук", - розповідає співачка.

У самому Тель-Авіві, Світлана з компанією відвідали місцевий зоопарк-сафарі та вибрали картини ізраїльських художників у Старому Місті. Окрім того, вони щовечора здійснювали "паломництва" на берег Мертвого моря, де пили вино і дихали морським повітрям.

Зараз ви читаєте новину «Лобода з бойфрендом відпочила у Ізраїлі (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути