вівторок, 24 лютого 2015 19:20

LOBODA показала доньці "дику" Мексику
9

Фото: Прес-служба

 Співачка Світлана Лобода поділилася своїми враженнями від відпустки у спекотній Мексиці, пірамідах цивілізації майя і відношенню до культу смерті, про це вона розповіла ексклюзивному інтерв'ю журналу VIVA!

Після важкого року артистка вибрала відпочинок в колоритній Мексиці, у який за старою доброю традицією вирішила провести з сім'єю.

"Мексика стала для мене великим відкриттям" - коментує співачка. - Найбільше враження на мене справили тисячолітні піраміди в стародавньому місті майя Чичен-Іца, який знаходиться в археологічній зоні на півночі Юкатана, і головний храм - багатосходинковий 25-метровий Кукулькан, розташований таким чином , що кожного року в дні весняного і осіннього рівнодення тінь від сонця на піраміді утворює силует, якого називають"Пернатим змієм", - ділиться враженнями від поїздки LOBODA.

"Подорожуй я сама, обов'язково вирушила б у самі нетрі, - зізнається співачка. - Але, відпочиваючи з дитиною, ми "дикої" Мексики так і не побачили.

"Розмістившись в одному з центральних готелів міста, моя мама була в дикому жаху від того, що навпроти житлових будинків, розташованих вздовж центральної вулиці Канкуна, тягнеться обрив з болотом, що кишить крокодилами. Дорога, що розділяє цей обрив і житлові квартали, по периметру рясніла табличками "Обережно, крокодили! Не прогулюйтеся! ". Місцеві таксисти розповідали мені, що по цих вулицях гуляти не варто, особливо в темний час доби, коли алігатори виходять на полювання, виловлюючи кішок і собак. Моя мама, звичайно, була в шоці від побаченого. Доводилося заспокоювати: "Мамо, це ж Мексика, ти повинна розуміти, куди ми приїхали", - сміється артистка.

Не збентежив артистку і дуже поширений в Мексиці культ смерті:

"Я ставлюся до смерті дуже спокійно, і вважаю, що якщо нам не дано цього уникнути, важливо зробити все, щоб прожити повне, насичене життя. А ось примирити себе зі старістю - дуже складно. Тому я всіляко пропагую здоровий спосіб життя, бігаючи вранці, бо вже є величезна кількість прикладів красивих жінок, які виглядають набагато цікавіше і багатогранніше у віці, ніж у молодості. Та й було б з ким чаю з ватрушками випити "- віджартовується співачка.

LOBODA не раз говорила, як вона переживає через те, що насичений робочий графік не дозволяє їй приділяти дочці якомога більше уваги, а тому намагається використовувати будь-яку вільну хвилину для їх спілкування і для того, щоб поділитися з Євою тим, що радує її саму - наприклад, задоволенням від подорожей. Але, на відміну від зіркової мами, яка звикла їздити по світу без нічого, дівчинка росте маленької модницею.

"За традицією, багажу у Єви було більше, ніж у мене, - зізнається Світлана. - У неї відмінний смак і мені подобається, що вона любить вбиратися. А мені в поїздку потрібен лише паспорт, окуляри, фотоапарат-лійка, пара футболок і шорти ".

По поверненню з відпочинку, LOBODA відразу ж взялася за роботу над новим студійним альбомом, вихід якого запланований на квітень 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «LOBODA показала доньці "дику" Мексику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути