Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2016 14:05

Лів Тайлер розповіла, як змінилась її фігура після вагітності

Лів Тайлер розповіла, як змінилась її фігура після вагітності

Актриса Лів Тайлер, яка в липні стала мамою втретє, народила чоловікові, спортивному агенту Дейву Гарднера, дочка Лулу Розу, в недавньому інтерв'ю відверто розповіла про свій досвід відновлення після пологів і дала поради всім мама, як ставитися до себе і свою фігуру, яка змінилася за дев'ять місяців вагітності.

"Всі люди різні. У нас неоднакові тіла, та й досвід народження дитини у кожної жінки індивідуальний, тому одні швидко повертають колишню форму, а іншим потрібно більше часу, щоб скинути зайву вагу. Просто будьте ласкаві і поблажливі до себе, адже головне - це здоров'я", - заявила зірка "Володаря перснів".

Актриса зазначила, що не стала переживати через кілограми, тому що сконцентрувала всю увагу на дочці, поставивши на перше місце власне здоров'я і стан дівчинки. Лів вирішила не сумувати з приводу того, що не влазить в улюблені наряди, а знайшла їм прекрасну заміну.

"Красива бавовняна або шовкова піжама - ось що я ношу. Вона дозволяє мені не бачити живіт", - поділилася життєвої знахідкою актриса. До слова, піжами Лів оцінили всі підписники її сторінки в Instagram, з якими вона нерідко ділиться знімками з повсякденного життя.

Серед недавніх постів актриси багатьом запам'яталася фотографія з перукарні, куди мама новонародженої Лули Роуз відлучилася, залишивши дитину під наглядом рідних.

"У складний період перших місяців життя дитини кожній мамі необхідні такі базові речі, як тепла ванна, перукарня, чистка зубів. Потрібно знаходити час і для себе. Чудово, коли тобі може хтось допомогти", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, що Лула Роза стала другою спільною дитиною Лів Тайлер і Дейва Гарднера, які виховують однорічного сина Сейлора. Також у пари ростуть діти від попередніх шлюбів: 11-річний син Лів і 6-річний син Дейва.

Зараз ви читаєте новину «Лів Тайлер розповіла, як змінилась її фігура після вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути