понеділок, 18 лютого 2013 10:22

Литовченко називає свою роботу у Лаврі актом доброї волі

Литовченко називає свою роботу у Лаврі актом доброї волі
Колишня модель шкодує про деякі вчинки у житті Фото: mir-finance.com

Для Влади Литовченко робота в Лаврі - це акт її доброї волі. Вона стверджує, що працюватиме у Києво-Печерському заповіднику без зарплати. Принаймні до кінця року. Бо мріє завершити розпочаті справи. Перший її проект можна буде оцінити лише у квітні, повідомляє ТСН.

Влада каже, що із заповідника нікуди не йшла. Навіть після скандального звільнення. Вона перестала бути заступником гендиректора, але наступного ж дня стала його позаштатним радником.

"Я вірю в себе, я вірю в свої сили. Я знаю, що те кіно, яке було зіграно, це не моє кіно, і я в ньому не фігурант", - розповіла Влада в ефірі програми "ТСН.Особливе".

У модельний бізнес, яким займалася протягом 15 років, вона повертатися не збирається. І натякає, що про деякі вчинки навіть жалкує. Особливо коли її називають зіркою Playboy.

"Можливо деякі з кроків, які я зробила в певний період свого життя, я б не повторила. У мене була єдина фотосесія для журналу. Давайте тепер мене за це будемо судити", - зазначила Литовченко.

Новий етап у житті вона пов'язує лише з Лаврою. Каже, працює тепер у спокійній атмосфері по 8 годин на добу, аби реалізувати вісім своїх задуманих проектів.

"Немає ніяких хвиль інформації, немає ніяких провокацій, немає ніяких скандалів і непорозумінь. Все дуже чинно, дружньо і в робочій атмосфері. Я дуже люблю свою роботу", - зізналася Влада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу Прокаєву вигнали з Лаври за відверту фотосесію

Хоча власного кабінету у заповіднику вона більше не має.

"Той кабінет, в якому я залишаю верхній одяг і сумку, в ньому знаходиться три людини", - зазначила Литовченко.

Зарплату вона теж не отримує. Влада зізнається, як забезпечена людина, може працювати і задарма. У неї є нерухомість, яку вона здає в оренду. На ці гроші і живе.

"У мене достатньо матеріальної бази для того, щоб дозволити собі працювати просто як акт прояву доброї волі", - підкреслила Литовченко.

Зараз ви читаєте новину «Литовченко називає свою роботу у Лаврі актом доброї волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути