пʼятниця, 27 травня 2011 17:20

Літак Каті Осадчої сів за третім разом

Літак Каті Осадчої сів за третім разом

Телеведуча Катя Осадча мало не розбилася на літаку.

"Рейс Москва - Київ минулої середи. Я так ніколи ще не літала. Перший раз на посадку зайти не змогли, бо літак не випустив шасі. До того ж провалився в повітряну яму і через грозу почалася турбулентність. Потім він знову знизився і знову ж різко почав набирати висоту. Стюардеси попросили застебнути ремені за розміром. Сіли за третім разом. І пілот всім подякував за вибір авіакомпанії "S7", - відмітила телеведуча.

Потім Катя поцікавилася історією авіакомпанії.

"Літаки компанії пофарбовані в салатовий колір, життєрадісні коробки з їжею і навіть цифра 7 на щастя і все заради того, щоб забувся шлейф невдач, який переслідував авіакомпанію. То українські вояки збили літак, який летів в Тель-Авів, то шахідка у 2004 році підірвала літак, який летів в Сочі, а в 2006 в Іркутську при посадці літак виїхав за межі злітної смуги, врізався в бетонну огорожу і згорів. Загинули всі 125 пасажирів", - підкреслила Катя.

Нещодавно Катя побувала в Пальма-де-Майорка, де брала інтерв'ю в боксера Володимира Кличка. Спортсмен дав телеведучій кілька уроків гольфу. Преса відразу почала приписувати їм роман. Проте Осадча ці чутки не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Літак Каті Осадчої сів за третім разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути