вівторок, 08 липня 2008 12:49

Ліндсі Лохан зізналася, що вона - лесбіянка (ФОТО)
6

Відома американська актриса Ліндсі Лохан офіційно повідомила про те, що віддає перевагу сексуальним відносинам з жінками, пише Newsru.co.il.

Про нетрадиційну орієнтацію Ліндсі Лохан ЗМІ заговорили більше року назад, коли голлівудська скандалістка почала все частіше з"являтися в громадських місцях зі своєю подружкою ді-джєєм Самантою Ронсон. Вона не тільки відвідувала всі дискотеки, де грала Саманта, але і знаходилася постійно поряд з нею.

А весною цього року папарацці "застукали" дівчат, коли вони цілувалися на яхті відомого реппера Паффа Дедді в Каннах. Проте навіть після цього Ліндсі не зізналася в тому, що з Самантою її зв"язують не тільки дружні взаємини.

Нагадаємо, що якийсь час назад батько Ліндсі Майкл виступив на телебаченні із заявою, що про платонічні відносини між його дочкою і Ронсон говорити просто безглуздо. Він також підкреслив, що вважає за краще нічого не знати про цей зв"язок, не дивлячись на те, що він вже очевидний. Тим часом, мати актриси, Діна Лохан, вельми ухильно відповідала на питання про взаємини Лохан і Ронсон. "Якщо вона щаслива, то я теж щаслива. Саманта чудова дівчина. Я знаю її і її сім"ю вже 10 років", - сказала Діна Лохан.

Тепер Ліндсі Лохан сама вирішила розвіяти сумніви. На честь свого 22-ліття Ліндсі влаштувала прес-конференцію, на якій повідомила про те, що зараховує себе до сексуальної меншини і віддає перевагу жінкам над чоловіками. Вона заявила, що все, про що вона мріє, - це жити поряд зі своєю улюбленою жінкою. І мова як і раніше йде про Саманту Ронсон.

Минулого тижня Лохан відсвяткувала свій день народження в нічному клубі Teddy в Лос-Анджелесі. Ліндсі Лохан і її коханка Саманта поводилися як сімейна пара. Джерело, наближене до закоханих, повідомило: "Саманта і Ліндсі добре виглядають разом. Сем позитивно впливає на Ліндсі".

І дійсно, останнім часом ім"я Ліндсі майже зникло з скандальних хронік, а святкування її дня народження було визнане найбільш безалкогольною вечіркою року. Іменинниця влаштувала солодкий стіл з тістечками і незвичайними десертами. Спеціально для актриси був виготовлений величезний торт з портретом Мерілін Монро, яку дівчина називає своїм кумиром. Ліндсі весь вечір не брала в рот спиртного, обмежившись баночкою Red Bulls.

Варто відзначити, що, з чуток, журнал ОК! запропонував Ліндсі 1 млн доларів за визнання того, що вона лесбіянка. Цікаво, чи дотримається журнал своєї обіцянки?

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан зізналася, що вона - лесбіянка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути