пʼятниця, 26 серпня 2011 10:33

Ліндсі Лохан порівнює себе з Мерилін Монро

Останнім часом 25-річна актриса Ліндсі Лохан знімається дуже рідко - зате її ім'я постійно з'являється в таблоїдах. Керування в нетверезому стані, наркотики, крадіжки, бешкети, умовне засудження, домашній арешт. Але знаменитість впевнена, що повернеться в кіно і ще покаже всім, на що здатна, а поки що порівнює себе з Мерилін Монро, біографія якої теж складалася зі злетів і падінь.

"Люди створили собі певне уявлення про мене і вже не бачать за ним живу людину. Те ж саме було з Мерилін Монро, - пояснює вона. - Я добре розумію, що мав на увазі фотограф Бруно Бернард, коли сказав, що "бути Мерілін неймовірно складно".

І це, на думку Ліндсі, не єдина схожість між нею і найзнаменитішою білявкою Голлівуду. Незважаючи на всі проблеми, вона мріє, щоб її, як і Мерілін Монро, знали за акторськими роботами, а не тільки за скандальними історіями.

"Мерілін ніколи не хотіла бути просто знаменитістю. І я теж не хочу ... Я не хочу, щоб мене пам'ятали тільки як дівчину, яка хотіла бути в центрі уваги, постійно ходила по тусовках і потрапляла в халепу, - пояснює вона. - Мерилін говорила, що в неї не було фундаменту, але вона старанно створювала його сама. Я намагалася зробити те ж саме ... Незважаючи ні на що, я вірю в себе, я хороша актриса!"

Раніше Ліндсі неодноразово говорила, що захоплюється зіркою фільму "Свербіння сьомого року", яка померла в 1962 році від передозування наркотиків. У 2008 році вона навіть з'явилася на обкладинці журналу New York в образі Мерилін. Ліндсі "повторила" останню фотосесію Монро, одну з небагатьох, у яких та знялася оголеною.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан порівнює себе з Мерилін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути