Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 16:21

Ліхута зізнався, що зробив ліпосакцію та доглядає за фігурою Повалій (ФОТО)

Подружжя Повалій-Ліхута поєднане бажанням разом провести старість і робочими буднями.

Про це Ігор Ліхута розповів нещодавно в одному з інтерв"ю. Він також зізнався, де зробив ліпосакцію і як доглядає за фігурою дружини.

"Давайте подивимося на це (пластичні операції) з іншої сторони. Якщо людині видалили апендикс або зуб, це соромно? Ні. То чому, якщо людина видалила шматок шкіри - це соромно", - парирував Ліхута на питання, чи робила його співоча дружина Таїсія Повалій пластику.

"Це комплекс неповноцінності радянських громадян. Тому що зробити операцію, щоб поліпшити здоров"я, у нас вважалося нормальним, а щоб поліпшити зовнішність - це "буржуйські замашки", - констатує Ігор, який не приховує, що сам з хірургами справу мав.

"Я, наприклад, прибрав мішки під очима і зробив ліпосакцію підборіддя", - заявив він в інтерв"ю "Делу". Причому на пластику Ліхута, за його словами, пішов, бо хоче якомога довше залишатися симпатичною молодою людиною, яку показують по телевізору.

Над тим, щоб по телевізору показували і "золотий голос України" Таїсію Повалій, її продюсер також працює.

"Я стежу, щоб було поменше шоколаду, різних тістечок. Але сильно обмежувати теж не можна, тому що починаються різні депресії", - пояснює він.

"Тая дуже любить швейцарський шоколад "Лінд". І любить звичайний пломбір у вафельних стаканчиках. Але відпрацювавши один концерт, вона скидає до двох кілограмів. Повірте, це пекельна праця", - додає чоловік артистки.

Тим більше, що іноді під час виступів, окрім того, що співати, Таїсії Повалій доводиться тягати на собі сім кілограмів каменюк.

"Тая вже сім років працює з тим самим дизайнерським дуетом. Це Тетяна Земскова й Олена Ворожбит. Я їх називаю українськими Dolce&Gabbana. У Таї є сукні, що важать по сім кілограмів. Це сім кілограмів каменів Сваровскі, які вручну нашиті на сукню. За камінцями їздять спеціально у Відень на фабрику компанії Сваровскі", - пояснює Ліхута..

Нічого, нічого, з таким особистим дієтологом і фізичним навантаженням на сцені Повалій крутіше буде виглядати на Олімпіаді в Пекіні.

"У серпні Тая буде виступати у Пекіні. Нас запросила російська громадська організація "Будинок друзів Олімпіади". Вони за російські бюджетні гроші на Олімпіаді в Пекіні будуть робити День України. Наші ж органи, які повинні цим займатися, цього не роблять", - поділився Ліхута інформацією.

За його словами, запрошено Таїсію Повалій і Руслану. А Росія оплачує все: перебування, перельоти. Він також наголосив, що один квиток бізнесу-класу Київ - Пекін - Київ коштує 2800 доларів. А летить великий колектив, з балетом.

Окрім того, Таїсію Повалій чекає ще один переліт, до Ялти. Там, 9-го серпня екс-президент Леонід Кучма святкуватиме 70-річчя.

"Так, ми маємо честь бути запрошеними на ювілей Леоніда Даниловича. До речі, там буде виступати дуже багато артистів - і українських, і російських... А що може подарувати артист? Свої найкращі пісні", - поділився Ліхута.

Тому, хоче Леонід Данилович, не хоче, але подарунки Повалій-Ліхута вже приготували. До слова, саме у Криму, можливо, проведуть старість Таїсія та Ігор.

"Ми з Таєю думали про це. Де-небудь у Криму або в іншій країні. На березі моря, у маленькому будиночку", - уточнив Ліхута. Проте наразі, за його словами, будиночок ще не купили - усі гроші вкладають у шоу-бізнес. Щоправда, син Таїсії Повалій, за словами Ігоря, вважає, що те, що роблять його батьки - це "відстій", повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ліхута зізнався, що зробив ліпосакцію та доглядає за фігурою Повалій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути