четвер, 04 березня 2021 19:36

Леся Нікітюк згадала, як ледь не залишилася без ніг

Леся Нікітюк згадала, як ледь не залишилася без ніг
Леся Нікітюк згадала екстремальне плавання на Соломонових островах. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча Леся Нікітюк згадала, як екстремально плавала на Соломонових островах. Під час цієї подорожі зірка ледь не залишилася без нижніх кінцівок.

"Ми дайвили на Соломонових островах. Відзняли потрібну сцену швидше, ніж планували спочатку, і пливли в човні з провідником. Я попросила дозволу поплавати батерфляєм. Відпливаю на 30 м від човна, розвертаюся й бачу, як наш темношкірий гід блідне. Провідник кричить: "Don't move" (з англ. "Не рухайся". - Gazeta.ua). Не можна людині в воді говорити "Don't move". Я швидко починаю пливти до човна. Розумію: якщо зараз мені ніхто не відкусить ноги, я більше не буду їх соромитися. Стану завжди ходити на підборах і в коротких спідницях. До того довго такого не робила, соромилася, адже вважала, що в мене дуже худі й довгі ноги", - розповіла Нікітюк.

Їй сказали, що поруч плавав великий тунець. Та пізніше вона дізналася правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дзеленчало все тіло". Педан піднявся на Говерлу

"Знаєте, чому на Соломонових островах не надто розвинений туризм? Тому що там водяться морські крокодили", - додала ведуча "Хто зверху" на "Новому каналі".

Ведуча "Le Маршрутки" Леся Нікітюк розповіла, що мріяла стати майстром манікюру. Вона також зазначила, що в її професії треба вміти поправити макіяж самотужки.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк згадала, як ледь не залишилася без ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути