четвер, 20 грудня 2018 08:04

Леся Нікітюк розповіла правду про "Танці з зірками"

Леся Нікітюк розповіла правду про "Танці з зірками"
Українська ведуча Леся Нікітюк розповіла правду про шоу "Танці з зірками". Сказала, що кожен ефір для неї був "останнім". Фото - ХОЧУ.ua

Українська ведуча Леся Нікітюк розповіла правду про шоу "Танці з зірками". Сказала, що кожен ефір для неї був "останнім".

Зазначила, що їй було складно і навіть бували випадки, коли вона забувала танець прямо на паркеті, про це зірка розповіла в шоу "Слава+".

На питання журналіста, чому вона вирішила піти на шоу, Нікітюк заявила, що без таких проектів неможливо розвиватися і вчитися.

"Це гонка, розумієш? Це пригода, яка буває тільки один раз. Ти можеш взяти участь у такому шоу тільки один раз", - говорить Никитюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк засвітилася в сукні із запаморочливим розрізом

Вона зазначила, що на проекті їй було дуже складно.

"Шоу "Танці з зірками"- це шоу не про танці. Будь-яке шоу орієнтоване на розкриття образу, на просування людини з пункту "А" в пункт "Б". Мені було дуже страшно. Я, будучи обличчям "Нового каналу", пішла на проект іншого холдингу. Я взагалі не вміла цього робити і це не моя зона комфорту. Я знала, що буде складно, але не думала, що настільки", - зазначила ведуча.

У суперфіналі шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" фіналісти Леся Нікітюк і Макс Єжов, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова станцювали по 3 танці. У фіналі переможцем стала та пара, яка набрала найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів та глядацького голосування. Ними стали Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Друге місце посіли Леся Нікітюк та Макс Єжов, третє - Іраклі Макацарія та Яна Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк розповіла правду про "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути