Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2018 07:58

Леся Нікітюк пожалілася на свої ноги

Леся Нікітюк пожалілася на свої ноги
Українська телеведуча Леся Нікітюк має 1,8 м. зросту. Фото: соцмережі

Українська телеведуча Леся Нікітюк пожалілася користувачам мережі на довжину своїх ніг. Розповіла курйозні історії, в які потрапляла через довгі ноги.

Телеведуча запитала своїх шнувальників, чи є серед них дівчата ростом від 1,8 м. Чи доводиться їм комплексувати з цього приводу. При цьому Леся натякнула на свій подібний досвід в Instagram.

"У вас було таке, що думаєш, що твоє життєве призначення - знімати матраци з верхніх полиць в поїзді або збивати головою вивіски на ринках. А в дитинстві на танці не пішла, бо партнера по зросту не було", - написала з своєму пості Никитюк, додавши фото, на якому загадково дивиться в далечінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверта Настя Каменських спокусливо позує в купальнику

Шанувальники відреагували на її питання:

"У мене 170, теж комплексувала якийсь час, зараз - ні, але все одно шукаю собі високого хлопця, тому що каблуки люблю", - пише ekaterina_tsvetkova2000.

"Ахаха, все було", - погоджується shumera_joker.

"О, це про мене, раніше мене все підколювали через мій зріст (180см), я комплексувала, була вищою майже всіх хлопчиків у класі. Зараз навпаки, красиві довгі ноги, фігура, нічого комплексувати. Тільки підбори не надягаю", - відзначає lalitoossss.

Леся Нікітюк візьме участь у шоу "Танці із зірками", який стартує 26 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк пожалілася на свої ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути