Ексклюзиви
четвер, 19 жовтня 2023 11:57

Лесі Нікітюк - 36: найгарячіші фотосесії ведучої
21

Леся Нікітюк відзначає 36-річчя
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк відзначає 36-річчя
Леся Нікітюк відзначає 36-річчя
Леся Нікітюк відзначає 36-річчя
Леся Нікітюк відзначає 36-річчя

Сьогодні, 19 жовтня, українська ведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк відзначає 36-річчя. Вона стала відомою після виходу програми "Орел і решка", де її співведучим був Андрій Бєдняков.

Gazeta.ua підготувала найцікавіші факти з життя і найсексуальніші фото зірки.

Кар'єра

Майбутня знаменитість народилась у Хмельницькому. Після закінчення школи здобула вищу освіту в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Під час навчання дівчина була учасницею команди КВК "Торнадо Люкс". Постановка "Галю, я в маршрутці" зібрала понад 6 млн переглядів на YouTube.

У 2011 році Нікітюк з подругою взяли участь в українському шоу "Розсміши коміка", де їм вдалося розсмішити гумористів на 10 тис. грн. Вже наступного року дует вдруге взяв участь у шоу, де здобув головний приз 50 тис. грн.

2013-го на телеканалі К1 стартувала авторська програма Нікітюк про шоу-бізнес - "Леся-Здєся", у якій вона з'являлася на світських вечірках, модних показах та розповідала про життя українського бомонду.

У лютому 2018 року стала новою ведучою розважальної телепрограми "Хто зверху?" у парі з Сергієм Притулою. А вже у серпні ведучою інтелектуального шоу "Хто проти блондинок?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк показала ідеальні ноги в яскравому міні

Того ж року Нікітюк взяла участь у п'ятому сезоні "Танців з зірками". Виступала в парі з танцівником Максимом Єжовим. У фіналі вони посіли друге місце.

З 4 листопада по 23 грудня 2019 року випустила тревел-шоу "Le маршрутка". У програмі розповідала про життя та побут сучасних українців, а також відкривала нові місця України.

Особисте життя

В грудні 2017 року Леся повідомила, що виходить заміж за свого сусіда, але у 2019 році заявила про скасування весілля.

Війна Росії проти України

Після початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"). У треках вона висміювала окупантів. У березі 2022-го облаштувала центр для переселенців у Хмельницькому.

Раніше Нікітюк позувала на тенісному корті. Одягла коротку білу спідницю, лонгслів і об'ємну куртку поверх. Образ доповнила білими гетрами, масивними кросівками і бейсболкою.

Зараз ви читаєте новину «Лесі Нікітюк - 36: найгарячіші фотосесії ведучої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути