Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2013 10:14

Лесбійські ігри Ріанни і Кейт Мосс схвилювали громадськість
10

Відома барбадоська співачка Ріанна і популярна британська топ-модель Кейт Мосс взяли участь у відвертій фотосесії для V Magazine. Дівчата по черзі оголилися і постали в сексуальному образі.

Фотографом виступив відомий майстер Маріо Тестіно. Знімки вже охрестили як випадок з "п'ятдесяти відтінків сексуального". На фото зображений не тільки інтимний поцілунок 25-річної співачки і 39-річного ідола фешн-індустрії, але і їхні своєрідні ігри.

На одному зі знімків одягнена в шкіряне Кейт з батогом стоїть поряд з Ріанною, яка вдягнена у мереживне боді. На іншому фото Тестіно показав обійми дівчат у відвертих позах. На третьому - дві жінки позують майже оголеними.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна свій день народження провела в обіймах бойфренда

Ріанна зізналася, що їй дуже сподобалося працювати з британською моделлю. "Моя мрія збулася! Це неймовірно - Маріо Тестіно, Кейт Мосс і журнал V Magazine! Я на сьомому небі від щастя! - розговорилася Ріанна. - Я не знала, що вона народила дитину. Вона як і раніше виглядає приголомшливо! Я не думала, що таке можливо! Кейт дає надію людям, які хочуть завести дітей і при цьому мріють залишитися сексуальними".

Однак нова робота знаменитого фотографа викликала масу невдоволення з боку публіки. Одні називали її дешевою і позбавленою смаку, інші - моторошною і неприємною, а треті і зовсім закликали Кейт Мосс зупинитися, пише Daily Mail.

Варто відзначити, що сам процес фотосесії знімався на відео. Журнал з "гарячими" знімками з'явиться в кіосках 28 лютого, якраз у день припинення повноважень глави католицької церкви Папи Бенедикта XVI.

Зараз ви читаєте новину «Лесбійські ігри Ріанни і Кейт Мосс схвилювали громадськість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути