понеділок, 21 січня 2013 17:32

Леонардо ДіКапріо йде з кінематографа, щоб зайнятися навколишнім середовищем

Леонардо ДіКапріо йде з кінематографа, щоб зайнятися навколишнім середовищем
За останні два роки актор знявся в трьох фільмах Фото: wday.ru

Відомий голлівудський актор Леонардо ДіКапріо вирішив піти з кінематографа. На невизначений час. Артист зізнався, що за останні пару років так посилено працював, що повністю виснажений.

Леонардо ДіКапріо порядком засмутив своїх численних шанувальників по всьому світу. Голлівудський актор заявив про те, що залишає кінематограф на невизначений час. Це пов'язано з тим, що він сильно втомився через роботу. За два роки він примудрився знятися в трьох картинах.

"Я відчуваю виснаження і повинен зробити велику перерву. За два роки я знявся в трьох фільмах і тепер повністю вибився з сил", - зазначив Леонардо ДіКапріо. Він розповів, що має намір присвятити відпочинок подорожам, щоб "зробити світ трохи кращим", зокрема вжити "що-небудь хороше для навколишнього середовища".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонардо ДіКапріо таємно зустрічається зі своєю новою дівчиною

Останнім фільмом за участю Леонардо ДіКапріо став фільм "Джанго звільнений" Квентіна Тарантіно. У 2013 році повинні вийти ще два фільми з його участю - "Великий Гетсбі" та "Вовк з Волл-стріт".

Зараз ви читаєте новину «Леонардо ДіКапріо йде з кінематографа, щоб зайнятися навколишнім середовищем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути