Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2018 14:17

Легендарні KISS завершують кар'єру: з останнім туром приїдуть до Києва

Автор: Jen Rosenstein
  Гурт KISS виступить з концертом у Києві 16 червня
Гурт KISS виступить з концертом у Києві 16 червня

Гурт KISS виступить з концертом у Києві 16 червня наступного року на НСК "Олімпійський". Це буде останній тур у їхній кар'єрі.

"Це буде найграндіозніше шоу з усіх, що ми коли-небудь робили, - заявили учасники KISS під час телешоу America's Got Talent на каналі NBC. - Якщо ви любите нашу музику - приходьте. Якщо ви ніколи не бачили нас живцем - саме час зараз".

У січні 2019 року тур під назвою End Of The Road пройде в найбільших містах Америки, а потім легендарна група відправиться до Європи. За свою 45-річну історію KISS не раз підтверджували свій титул одного з найбільш видовищних рок-колективів: їхні концерти щоразу вражають неймовірними піротехнічними і сценічними рішеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчі серед мертвих: Forbes склав рейтинг зіркових багатіїв

На їхньому рахунку більше 100 мільйонів проданих альбомів, а фанатська "армія KISS" налічує мільйони людей в країнах усього світу.

"Все, що ми створили і завоювали за останні чотири десятиліття, було б неможливо без мільйонів людей, які приходили на наші концерти в клуби, концертні зали і на стадіони, - кажуть KISS. - Цей тур буде справжнім святом для наших відданих фанатів і останнім шансом побачити KISS для тих, хто ще не був на наших концертах. Ми збираємося піти зі сцени такими ж, якими піднялись на неї: непримиренними і неприборканими".

1 листопада в український прокат вийшла "Богемна рапсодія" - фільм про життя та творчість Queen і Фредді Мерк'юрі. Американський актор Рамі Малек, відомий за роллю в серіалі "Містер Робот", розповів напередодні прем'єри фільму про свою роль Мерк'юрі у байопіку "Богемна рапсодія".

Зараз ви читаєте новину «Легендарні KISS завершують кар'єру: з останнім туром приїдуть до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути